(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe!

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
30.6.2014.

Trening koji će vas istopiti! Doslovno!   Poznat vam je onaj osjećaj težine, kada znate da niste nabacili koji kilogram, ali svejedno se osjećate napuhnuto i tromo? Razloga može biti više. Umor, predugo sjedenje na poslu, PMS.. Sva sreća što je posljednjih sezona in boyfriend odjeća, tih dana nam je ista glavni saveznik. Vrećasto i široko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, ako želite malo manje „materijalan“ odgovor na taj problem onda je to uvijek i bez iznimke tjelovježba. Istina je da ne trebate (uvijek) birati vježbe prema trenutnom raspoloženju i preferencijama, ali, u ovom slučaju, ukoliko uradite tako, učinit ćete svom tijelu veliku uslugu. Nemojte se opredijeliti za vježbe snage koje će vas učiniti još umornijima i težima, nego birajte one uz koje ćete se pošteno naskakati i oznojiti. A nakon njih postići željeni efekt – osjećati se lakšima. Treninzi s kojima u tom slučaju ne možete promijeniti su oni u kojima prevladavaju kardio vježbe. Pripremite ručnike i veeeliku količinu vode. Trebat će vam! J

{youtube}_Ov-lSkpOyI{/youtube}

Kada sezonsko voće mami sa svake strane, teško se odlučiti kojim se okrijepiti. Naš izbor je ovaj put pao na breskve. Nakon ovog intenzivnog treninga, upravo su breskve pravo voće za vas. Sadrže gotovo 90% vode, malo kalorija, pa time postaju idealan izbor i za  one koji su se odlučili za dijetalnu ishranu. Za vruće ljetne dane koji nam (nadamo se) uskoro dolaze pronašli smo za vas odličan osvježavajući napitak.

Potrebni sastojci :

4 zrele breskve

 malo šećera

 6 dcl mlijeka

 zdrobljeni led

Ogulite i izrežite breskve, skupa s mlijekom i šećerom (po želji) ubacite u blender i miksajte dok se dobro ne zapjeni. U čaše stavite par kockica leda, ulijte sadržaj i poslužite. Ljeto, slobodno nam dođi, spremni smo!:)

breskve_napitak

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno