Video: Kako izgleda trening Zlatana Ibrahimović & Jane Fonda? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Video: Kako izgleda trening Zlatana Ibrahimović & Jane Fonda?

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
19.10.2022.

H&M Move s velikim oduševljenjem najavljuje da je poznati švedski fudbaler, Zlatan Ibrahimović, postao novi član tima koji će se ovom brendu pridružiti u proljeće 2023. u misiji pokretanja cijelog svijeta i demokratiziranja sportske odjeće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih napadača svih vremena i tokom nešto više od 20 godina igrao je u najvećim svjetskim ligama. Zlatan je igrač Milana i najbolji švedski golgeter svih vremena. Takođe on je i otac, planinar, govori pet jezika i voli taekwondo. On je vrhunski multimover.
“Tokom odrastanja često sam nailazio na osude ili bivao isključen iz nekih fizičkih aktivnosti. Dječaci i djevojčice koji odrastaju poput mene trebaju imati mogućnosti da nose odjeću kakvu imaju profesionalni sportisti, a upravo je to ono što predstavlja H&M Move. Čvrsto vjerujem u misiju brenda da se svima pruži prilika da se kreću onako kako im najbolje odgovara. Meni je kretanje promijenilo život 100%.”

Zlatanu je dobrodošlicu u H&M Move tim poželjela Jane Fonda uz neprocjenjivo individualno treniranje za održavanje kondicije. U videu, glumica nagrađena Oskarom, aktivisica i fitness ikona, u ulozi instruktorice ohrabruje Zlatana da izvede neke od njenih legendarnih poteza. A kako će Zlatan prihvatiti njene upute?
 


S bogatim iskustvom koje je stekla u neprofitnom sektoru te radeći sedam godina kao globalna menadžerica H&M fondacije, H&M Move timu se pridružila i Diana Amini.  Kao vođa programa Move zajednice, Diana će, s timom stručnjaka i Brand Moversima, dati značajan doprinos svjetskoj inicijativi fokusiranoj na saradnju sa zajednicama koje imaju neke barijere za nesmetano kretanje. 

“Uklanjanje svih onih prepreka koje sprečavaju aktivno bavljenje sportom, za H&M Move je od presudnog značaja. Naše prve aktivnosti bit će fokusirane na djecu koja su spriječena da uživaju u slobodi pokreta, a zatim i na sve ostale, sve dok se svi ne pokrenemo. Sretna što sam dio ovog globalnog tima koji će dinamično raditi na novim pozitivnim promjenama.”, Diana Amini, voditeljica programa zajednice H&M Move

***
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci