Zendaya vraća tenis estetiku na modnu scenu. Imamo 10 komada stvorenih za takav look. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Zendaya vraća tenis estetiku na modnu scenu. Imamo 10 komada stvorenih za takav look.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
19.4.2024.

Zendaya je s najavom novog filma na modnu scenu preko noći vratila tenis estetiku kao dio svakodnevnih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Film Challengers u kina stiže 26. 4., a u ovom ostvarenju u glavnoj ulozi gledamo Zendayu kao Tashi Duncan – bivšu tenisku zvijezdu koja postaje trenerica. Hype oko film je sve veći, zahvaljujući svjetskoj turneji na kojoj su svi pogledi okrenuti prema Zendayi i njenim custom made dizajnerskim komadima posvećenima estetici tenisa.

 Tako je tenis estetika, koja je svoju dominaciju na street style sceni najavila već prošle godine, ove sezone potpuno zavladala kombinacijama modnih insajderica. Ovo je modni stil koji odiše elegancijom, tihim luksuzom i ugodnim komadima. Teniske mini suknje upotpunjene su džemperima, duksericama i puloverima, a klasična bijela košulja ispod će dati posebnu dozu profinjenosti.


Foto: @emitazOd modnih dodataka birajte kačkete i ležerne tote torbe kako biste zaokružili look. Mi smo pronašli 10 komada koji savršeno odražavaju ovu estetiku, a s lakoćom ih možete upariti međusobno u više različitih outfita.


10 komada tenis estetike


* * *
Naslovna fotografija: @instylemagazine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno