Želite piti više tekućine, a nikako vam ne uspijeva? Pokušajte s ovih par trikova.

ZDRAVLJE I NJEGA
24.4.2016.

Osam čaša ili dva litra vode dnevno. Koliko puta ste samo ovu brojku čuli kao preporuku, no kada se pokušate sjetiti svojih doza popijene vode tijekom dana, razočarate se kada vidite da se radi o tek par čaša i jednom čaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom osjećaju sigurno niste jedni, stoga donosimo par malih trikova pomoću kojih će vam biti lakše osigurati da unesete dovoljno vode tijekom dana.

#DODAJTE LIMUN

Ukoliko dodate limun u vodu i pozicionirate ju na vidno mjesto pored računala dok radite ili u kuhinji dok kuhate, vjerojatnije je da ćete posegnuti za ovim osvježavajućim napitkom i time unijeti više vode u organizam.

 

#ZAMRZNITE VOĆE U KOCKICAMA LEDA

Dodavši maline ili jagode u kockice leda, one u čaši vode tvore jednu pravu šarenu deliciju, a dok se led otapa opustiti će i arome voće što će vodi dati dodatni okus.

voda kocke

#KUPITE SI BOČICU ZA VODU

U raznim sportskim trgovinama ćete pronaći bočice za vodu. Kupite si onu koja vam se dizajnom najviše sviđa i pokušajte ju učiniti stalnom postavom vaše dnevne torbe. Tako ćete dobiti naviku da tu i tamo popijete koji gutljaj više i približite se cilju od dva litra dnevno.

voda bocice

ZDRAVLJE I NJEGA , 24.4.2016.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno