Želimo baš sve komade iz nove Mihano Momosa kolekcije

STILSKI SAVJETI
16.2.2019.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući vrhunskoj estetici, pomno biranim materijalima i siluetama koje na elegantan i ženstven način slave ženu, Mihano Momosa postao je brand koji na regionalnom i inozemnom tržištu iznova oduševljava dame i pomaže im da se osjećaju poput princeza u modernoj bajci. Dizajner koji se krije iza ovog branda, Mihailo Anušić, kroz detalje daje dodir luksuza svojim kreacijama, a upravo su detalji ti koji daju posebnost i ovoj kolekciji. Naime, brand je na svom Instagramu predstavio par komada iz kolekcije jesen/zima 19/20, koja će biti predstavljena krajem mjeseca u Parizu.

Iako prepoznatljiv po pastelnim nijansama, u ovoj liniji kraljevsko plava boja i boja fuksije zauzimaju glavnu ulogu, zajedno uz perje i 3D cvjetne aplikacije koje su postale sinonim za brand.

mihanomomosa 1


„Kolekcija je kreirana namjerno i pomalo hrabro kako bi suprotstavila različite stilove, neki potječu iz ostavštine branda, dok drugi prikazuju slobodu i žestinu ženskog duha. Nježan dizajn kombiniran s vibrantnim bojama priča snažnu priču o različitim aspektima ženske osobnosti. Perje u jarkoj boji fuksije i kraljevsko plavoj je korišteno kako bi kreirali jakne i haljine koje su davale živahan karakter minimalističkim komadima kolekcije. Smjele boje su lako prevedene u korijene branda, čime su ponovno otkrivene omiljene 3D ruže kako bi stvorili prekrasne haljine i jakne s oversized elementima. Bijela boja korištena je u cijeloj kolekciji kako bi balansirala nove i stare kreativne misli kao što su asimetričan dizajn, oversized trend i složeni detalji. Uspješno je provedena ideja o spajanju naizgled različitih osobina odrasle žene i prevođenje u nosivu modu. Električna AW 19/20 kolekcija osnažuje žene da se suprotstave svim izazovima s kojima se susreću. " - ovo su riječi uz koje su dočarali viziju kolekcije na njihovoj Instagram stranici.
Dio kolekcije donosimo u nastavku.

mihanomomosa 4

mihanomomosa 5

mihanomomosa 6

mihanomomosa 7

STILSKI SAVJETI , 16.2.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Mihano Mimosa

Podijeli:

Posljednje objavljeno