Laneno zeleno odijelo za nikad karakterniji poslovni look! Ugrabite svoju veličinu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Laneno zeleno odijelo za nikad karakterniji poslovni look! Ugrabite svoju veličinu.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
17.4.2024.

Topli proljetni dani zahtijevaju garderobu koja je laganija, prozračnija i prilagođena promjenjivim raspoloženjima ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo u ovom periodu, posebno kada je riječ o poslovnom stilu, tražimo komade odjeće koji kombiniraju eleganciju s udobnošću, istovremeno prateći trendove i vremenske uvjete.

 Jedan od materijala koji se ističe u proljetnoj garderobi je lan. Poznat po svojoj lakoći i prozračnosti, njegova prirodna svojstva čine ga savršenim materijalom za proljetne komade, pružajući udobnost i osjećaj svježine čak i u najtoplijim danima.

Uz to, proljeće je vrijeme kada posežemo i za vibrantnim nijansama koje preslikavaju tonove koje donosi priroda. Pastelne nijanse i svijetli tonovi poput zelene, žute i ružičaste u ovoj sezoni postaju popularni, dodajući notu svježine i vitalnosti našem stilu.

U tom duhu, mi kao favorit za poslovni look sezone biramo zeleno MANGO odijelo od lana. Spajajući udobnost laganog materijala s jarkom nijansom zelene boje i s bezvremenskim krojem, ovo odijelo pruža savršen balans između poslovne ozbiljnosti i proljetne svježine.


MANGO zeleno odijelo od lana


* * *
Foto: MANGO

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno