Zavirite u rooftop bar u Budimpešti s neodoljivim kupolama idealnim za zimska druženja - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magaz...

Zavirite u rooftop bar u Budimpešti s neodoljivim kupolama idealnim za zimska druženja

PUTOVANJA
18.11.2019.

Baš kao što svaka nova sezona unese val inspiracije kada je u pitanju odijevanje ili uređenje doma, slično se događa i u gastro domeni. Nove namirnice, tehnike pripreme, ali i iskustva uživanja u određenim jelima unose dodatnu šarolikost u ponudu barova, cafea i restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od mini trendova koji je započeo još prije dvije godine u Coppa club bar & restoranu u Londonu i zatim se nastavio u 230 Fifth Rooftop Baru u New Yorku, postao je popularan i u Europi. Riječ je o svojevrsnoj varijanti iglua, točnije PVC kupolama koje nude mogućnost uživanja u nevjerojatnom pogledu s terase barova u toplom i cozy ambijentu zbog kojeg na trenutak imate dojam kao da ste u Finskoj ili Laponiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među prvim predvodnicima trenda je popularni 360 bar koji je svoju terasu ove zime ukrasio blagdanskim kupolama.


Unutar kupola čekaju vas tople dekice, ugodne stolice, lampice i mogućnost narudžbe menija osmišljenog posebice za ovo doba godine. Sjajno je iskustvo uživati u toplim pićima uz pogled na grad dok vas okružuje snijeg, a ako ćete ovaj advent provesti u Budimpešti, ovo mjesto neka se nađe na vašoj to visit listi.


Zimska verzija bara već je ukrala simpatije posjetitelja, a svoje mjesto možete rezervirati već danas i putem njihove Facebook stranice.
Izgleda kao divna lokacija za stvaranje zimskih uspomena, zar ne?


 

PUTOVANJA , 18.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

lonelyplanet.com, 360 Bar Facebook

Podijeli:

Posljednje objavljeno