Zavirite u prvi Louis Vuitton cafe & restoran

GOURMET
29.1.2020.

Poznata pariška modna kuća započela je gastro avanturu. Naime, 1.2. će u Osaki u Japanu otvoriti Le Café V i Sugalabo V, cafe i restoran u kojem ćete moći isprobati jela poznatog kuhara Yosuke Suga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cafe će biti smješten na četvrtom katu Louis Vuitton trgovine. Imat će i koktel bar te vanjsku terasu, što ga pretvara u sjajno mjesto za relaksaciju i odmor nakon kupovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je i restoran u kojem ćete moći uživati u posebno osmišljenim menijima, unutar objekta krije se i dio rezerviran za privatne večere, a najbolje od svega jeste što je svaki detalj restorana od uređaja do pribora dizajniran i osmišljen za Louis Vuitton od strane njihovih višegodišnjih suradnika. Budući da je sama zgrada u kojoj se nalazi trgovina, ali uskoro i restoran i cafe s Louis Vuitton etiketom dizajnirana od strane Jun Aoki koji je želio kreirati trgovinu čije će pročelje podsjećati na jedra na vodi, jasno je da ćete i unutar ovih gastro adresa pronaći nautičke detalje.


Louis Vuitton nije prvi brend koji spaja modu i kulinarstvu, pružajući svojim kupcima i gostima jednu sasvim novu dimenziju kupovine te uživanja u pomno osmišljenim slasticama. Ne sumnjamo da će ova zgrada postati omiljena destinacija svih zaljubljenika u lijep dizajn. U nastavku pogledajte kako će izgledati cafe i restoran.

GOURMET , 29.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno