Zavirite u novu kolekciju i showroom dizajnerice Belme Tvico u Parizu

BONJOUR.CLUB
6.3.2018.
 Belma je još u desetom mjesecu prošle godine predstavila svoj rad francuskim zaljubljenicima u modu. U sklopu svog showrooma održanog u luksuznom hotelu lanaca, blogere, modne znalce, stiliste i ljubitelje lijepog dizajna upoznala je s čarima kolekcije Infinity. Njena modna priča se nastavlja i ove sezone, te je showroom otvoren baš u vrijeme pariškog tjedna mode, kada se cijela modna elita seli u Grad svjetlosti na tjedan dana. Showroom je ovog puta smješten u Avenue Montaigne, u Artcurialu, u ulici u kojoj su smješteni brojni luksuzni brandovi.

Showroom

Vibrance je naziv njene nove kolekcije za jesen/zimu 2018., koju su prvi imali priliku razgledati svi posjetitelji njenog showrooma. Mnogi modni influenceri su već posjetili showroom, a Zita Vass, Teodora Djuric, Ablasofy, Sara Waka, Gaia Weiss su se i pojavile u Belminim krecijama na predstavljanju nove kolekcije poznatog brenda Cesare Paciotti u Ritz Paris hotelu na Place Vendome.

Model Dayana Reeves

Dayana Reeves

Gaia Weiss i Sara Waka

Gaia Weiss i Sara Waka

 

Gaia Weiss

Gaia Weiss

Teodora Djukic

Teodora Djuric

Teodora Abla Zita

Teodora Djuric, Ablasofy i Zita Vass

Teodora Djukic Ablasory ZitaVass

Teodora Djuric, Ablasofy i Zita Vass

Nakon što je bila na prezentaciji Infinity kolekcije u Sarajevu, francuska glumica Julie Judd je i ovaj put posjetila showroom sa svojom agenticom i dogovarale kreacije koje bi Julie trebala nositi na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu.

Belma i Angelique

Belma Julie Angelique

Belma Tvico, Julie Judd & Angelique

Julie Judd

Također, s poznatim ukrajinskim modelom Yulianom Korotkova je snimljen i modni editorijal za američke modne magazine, a koji će biti objavljeni naredni mjesec. Kolekcija je ovaj put privukla i veliku pažnju kupaca sa Bliskog Istoka, te će se komadi iz proljetne kolekcije dizajnerice od osmog mjeseca moći kupiti i u concept store trgovinama na Bliskom Istoku.

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: