Zavirili smo u novootvoreni Walter Code ured u centru Sarajeva

INTERIJERI
16.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walter Sar grupacija je u petak otvorenjem ureda nove kompanije, Walter Code, proslavila svoj novi uspjeh uz 120 zaposlenika i par desetina suradnika, prijatelja i partnera. U poslovnoj zgradi 'Svjetlost' u centru Sarajeva, Walter Sar posluje već duži niz godina, no, najnoviji prostor na posljednjoj etaži namijenjen je software developerima koji će uz inspirativan pogled prema starom dijelu grada uživati u industrijski dizajniranom prostoru. 

Pogled s terase velike 80 m2

Budući da trendove u uređenju prostora Walter Sar prati od početka svog postojanja, od 2011. godine, ni prostor konferencijske sale s krovnom terasom, nije bio izuzetak. Za dizajn i  ugodnu radnu atmosferu novih kancelarija zaslužan je studio 403 Architecture + Interior Design.  
Industrijski stil uređenja, mnoštvo zelenila te zona za relaksaciju i odmor bili su nit vodilja u uređenju ovog radnog prostora koji krade simpatije svih onih koji se nađu tu, spektrom boja koje vladaju u prostoru, cozy vibrom te foteljama elegantnog dizajna.


Konferencijska sala je namijenjena za edukaciju Walter Academy i za zajedničke evente cijele Walter Sar grupacije. U samom uređenju iste, korišteno je dosta recikliranih komada poput fotelja i lampi iz 70-tih godina, a u nekim dijelovima ostavljena je čak i stara keramika te je vidljiva betonska konstrukcija i zidne drvene obloge tipične za ovaj period. 

Na otvaranju, nakon prezentacije i službenog govora, prisutni su se zabavili uz trenutno jedan od najpopularnijih DJ dvojaca After Affair te The Brew Crew. Fotografijama na društvenim mrežama poslali su poruku: 'Breaking boundaries between industry and technology' te pokazali da znanje mladih iz BiH ne poznaje granice i da se na projektima širom svijeta pokazuju kao vrhunski stručnjaci. A to je tek mali uvod u ono što nam ova mlada kreativna ekipa sprema.


 


 

INTERIJERI , 16.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

403 Architecture + Interior Design, NPhoto

Podijeli:

Posljednje objavljeno