Zavirili smo u moderno opremljen i nedavno otvoren CineStar Cinemas u Zenici

INTERIJERI
19.12.2019.

Odlazak u kino oduvijek je bila sjajna ideja za izlazak s prijateljicama, druženje s obitelji ili prvi izlazak s dečkom. Uživanje u ovom scenariju sada je i jednostavnije svim ljubiteljima sedme umjetnosti čija je adresa stanovanja upravo Zenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, zahvaljujući CineStaru, Zenica je, sada bogatija za 3 moderno opremljene kino dvorane s blizu 300 prepoznatljivih i udobnih CineStar sjedišta, uključujući i ljubavna sjedišta, sa suvremenom tehnologijom i najvišim standardima u kvaliteti kino prikazivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CineStar Cinemas Zenica otvorena je u nekadašnjem kinu Family centra Ekran.


Osim interijerske renovacije, prilagođen je i nagib tribina te ugrađen novi realD3D sistem svjetski poznatog proizvođača, koji će podići kvalitetu 3D prikaza slike te će posjetioci imati osjećaj da su u središtu radnje filma. Sve tri dvorane nadograđuju se sa Crown digitalnim pojačalima te JBL zvučnicima nove generacije. Snaga i kvaliteta zvuka podignuta je na visoki nivo koji će se osjetiti u svakom sjedištu u dvorani.


U kino repertoaru CineStar Cinemas, kojeg je Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini, od prvog dana možete pogledati najveće filmske hitove, poput uzbudljive krimi drame Nož u leđa, romantičnih komedija Znaš li čuvati tajnu? i Jexi, koje će vas uvesti u blagdansko raspoloženje, Izazivač – Le Mans 66, poslasticu za sve ljubitelje auto-moto sporta te nove nastavke planetarno popularnih animiranih filmova Snježno kraljevstvo 2 i Jumanji: Iduća razina koji će zasigurno biti razlog da i najmlađi filmoljupci pohrle u kino.
Posjetioci kina također imaju priliku da koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, Moja CineSrijeda – najpovoljniji dan u sedmici te da uživaju u Matinejama ili Family paketima.


Kompletan program CineStar Cinemas Zenica istražite već danas na ovom linku i tjedan završite u ugodnom društvu i uživajte u premijerama novih filmova.

INTERIJERI , 19.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike