Zavirili smo u backstage snimanja jedne sasvim drugačije novogodišnje reklame za Bingo City Center

EVENT
5.12.2019.

Euforiju koju sa sobom nose praznici nastojali su kroz godine prenijeti na naše male TV ekrane i brojni brendovi koji su dio naše svakodnevice. Kroz pomno odabrane kadrove, emocije i likove bude najslađe uspomene i raznježe nas kroz tek par sekunda trajanja reklame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako zanimljivu prazničnu reklamu priprema i domaći brend Bingo City Center, koji je kao glavnog aktera svoje novogodišnje priče odabrao damu koja zrači optimizmom, snagom i odlučnošću, a moramo priznati i da jako volimo i njene stilske odabire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sabina Željo dama je koja će kroz reklamu čiji kreativni koncept potpisuje agencija Branded iz Sarajeva pokazati zašto je 2020.godina ujedno i godina kada trebamo biti hrabriji.


Ne otkrivajući sve detalje, direktorica Bingo City Centera, Lidija Zulić, otkrila nam je ideju vodilju cijele kampanje:
„Uskoro slavimo 2020., a na scenu stupaju Nove dvadesete! U njima ništa više nije isto! Nove dvadesete nam donose ženu koja može sve... Može imati mnogo godina, a osjećati se kao da ima dvadeset, može raditi što želi i biti ko hoće... Nove dvadesete daju nam duhovno oslobođenje od društvenih okova. One imaju tri pravila: Ne bojati se, ne stidjeti se, ne sakrivati se... Uz Nove dvadesete, stiže nam sasvim posebna novogodišnja kampanja u Bingo City Centeru, koji je postao moderna destinacija za kupovinu i zabavu i sada je sam po sebi brend koji može iznijeti ovakav inovativan koncept. Bingo City Center je mjesto na kojem ćete praznike doživjeti na jedan potpuno drugačiji način.”


A kada smo Sabinu pitali što ženu u 2020. čini snažnom, odgovorila nam je:
Neovisnost, da bude svjesna sebe i svojih mogućnosti. Danas se više nikad neće ponoviti, a ako tako živimo onda ćemo znati cijeniti svaki tren i živjeti ga kao da je posljednji. Vjerovati u sebe i voljeti sebe. Baš takva kakva jesi, ni malo bolja, ni malo lošija, takva.“
Što nam to sve donose nove dvadesete u Bingo City Centeru, ostaje nam da saznamo uskoro, a djelić atmosfere sa seta snimanja reklame, donosimo u nastavku.

EVENT , 5.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno