Izdvajamo muške Zara parfeme koji podsjećaju na dizajnerske - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvajamo muške Zara parfeme koji podsjećaju na dizajnerske

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
12.7.2022.

Čulo mirisa je usko povezano s emocijama i sjećanjima, pa nas često miris hrane, cvijeta ili parfema odvede natrag kroz vrijeme u djetinjstvo, sretan ili važan trenutak u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S toga ne čudi da su mirisi postali i dio marketinga ili brendinga. Tako sigurno znate da neki vam omiljeni dućani imaju poseban miris, koji vas privuče svaki put kada prođete pored istog. Samim tim veliku ulogu igraju i u osobnom stilu. Za mnoge kombinacija koju nose nije potpuna bez upečatljivog i kvalitetnog parfema, a posebna pažnja kod biranja mirisa ide na njegovu dugotrajnost. 


Foto: Pexels.com


U tome prednjače poznati svjetski brendovi, a mi smo pisali i o ženskim Zara parfemima koji su primamljiviji budžetu, imaju dobru trajnost a podsjećaju na dizajnerske. S toga smo željeli obradovati i Bonjour.Men čitatelje i pronaći pristupačne Zara parfeme koji dijele mirisne note s nekim od najpoznatijih muških mirisa. Odlični su kao poklon za rođendan ili kao mali znak pažnje nekome do koga vam je stalo i upravo taj miris će ih uvijek podsjećati na vas i sa svakim špricem vraćati emocije na taj trenutak.  
 

Vibrant Leather miriše kao Creed Aventus
 

ZARA 39,95 KM


Blue Spirit miriše kao Invictus Paco Rabanne 

ZARA 22,95 KM


Zara Classic miriše kao La Coste L12 Blanc 

ZARA (pogledati dostupnost u trgovini) 


Man Silver miriše kao Gucci Guilty 

ZARA (pogledati dostupnost u trgovini) 

* * * 
Naslovna fotografija
@adi.hasic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno