ZARA parfemi koji će poslužiti kao odličan poklon prijateljici - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

ZARA parfemi koji će poslužiti kao odličan poklon prijateljici

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
15.5.2023.

Ako je vaša prva pomisao nakon što ste ugledali članak bila da parfemi nisu baš najkreativniji način da razveselite dragu osobu, pokušat ćemo vas uvjeriti u suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ugodni mirisni tragovi koje beauty entuzijasti opisuju kao naš drugi identitet, obilježavaju svaku osobu i upravo zato im dajemo toliko pažnje. Naime, različiti stilovi kao i brojne vrste parfema omogućile su nam da kreiramo personalizirani mirisni pečat koji teško da može proći neprimjetno. Upravo zato pri kupovini parfema za dragu osobu vodite se aromama koje ih opisuju, odnosno koje predstavljaju njihov karakter.

Želeći kreirati nešto drugačiju listu parfema po pristupačnim cijenama, zavirili smo u ponudu brenda ZARA i otkrili mirise različitih nota koji će poslužiti kao odličan poklon.


Foto: Zara


Apple Juice

Ovaj parfem predstavlja fuziju citrusnih aroma i cvjetova ruže, božura, ljubičice i jasmina u mirisnoj bočici. Službeno je predstavljen 2012. godine, a do danas nosi titulu jednog od najprodavanijih ZARA parfema.


Red Temptation

ZARA miris koji mnogi opisuju kao dupe verziju luksuznog parfema Baccarat Rouge 540 kuće Maison Francis Kurkdjian na tržište je izašao 2020. godine. Parfem obilježavaju arome začina šafrana kao i neodoljive zemljane note. 


Saffron & Orange Flowers

Parfem koji je ZARA predstavila prošle godine vrlo brzo je postao popularan među beauty entuzijasticama. Gornje note ovog parfema su, kako i sam naziv kaže šafran i naranča, a među njima se još kriju zelene note i bergamot.


Ebony Wood

Riječ je o parfemu koji je dio kolekcije Emotions, a mnogi ga uspoređuju s Wood Sage & Sea Salt mirisom brenda Jo Malone. Ebony Wood je miris drvenastih nota, a na tržište je lansiran 2019. godine.


Foto: Zara

* * *
Naslovna fotografija: @everythingspho

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno