ZARA ima odličnu zamjenu za parfem Baccarat Rouge iz kuće Maison Francis Kurkdjian - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

ZARA ima odličnu zamjenu za parfem Baccarat Rouge iz kuće Maison Francis Kurkdjian

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
4.9.2023.

U moru parfema koji svojim mirisom čine svaki dan posebnijim, jedan luksuzni niche se posebno ističe kao trend koji ne prolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Baccarat Rouge iz kuće Maison Francis Kurkdjian je parfem koji se svima jednostavno uvukao pod kožu. Ako ste šetajući gradom nekoliko puta okrenuli glavu za upečatljivim mirisnim tragom koji odiše luksuzom i toplinom, velike su šanse da je u pitanju upravo ovaj parfem.

Zavladao je ulicama grada i postao nezaobilazni završni touch kada se spremamo krenuti van. Možemo reći da osvaja svojom specifičnom i nekonvencionalnom kombinacijom koja spaja dašak Orijenta s cvjetnim notama. Šafran i jasmin u gornjim notama i ambra i cedrovina u srednjim i baznim, čine ovaj parfem dugotrajnim i intenzivnim mirisom uz koji će svaki trenutak ostati duboko urezan u sjećanje.

 

 


Njegove sofisticirane i upečatljive mirisne note pronaći ćete i u ZARA parfemskoj vodi pod nazivom Red Temptation, ali po puno pristupačnijoj cijeni. Dodajte par kapi parfema i spremni ste za dan popraćen toplim mirisom koji će ostaviti upečatljiv trag.

 Svoj novi mirisni favorit pronaći ćete na linku ispod


ZARA 9,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @basmahqazi

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno