Zanimljivo uređeni apartmani u Beogradu u kojima možete boraviti za manje od 80 KM - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zanimljivo uređeni apartmani u Beogradu u kojima možete boraviti za manje od 80 KM

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
10.11.2015.

Najčešći razlog zašto odgađamo putovanja (osim manjka neradnih slobodnih dana) jest upravo ograničen budžet. Zapravo, često gotovo jednako novca potrošimo pripremajući se za putovanje i na samom putovanju. No, da biste izbjegli nepotrebne „kozmetičke“ troškove prije, ponekad je dobro vrijeme za put rezervirati samo za vikend. Možda da jedna od vaših novogodišnjih odluka bude – ušteđevinu čuvati za „neplanska“ putovanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nikada niste bili u Beogradu, onda je naša preporuka da čim prije to ispravite. Od knez Mihajlove do splavova, svatko će pronaći nešto po vlastitom guštu. Mi vam stoga, uz pomoć Airbnba, donosimo 3 apartmana u kojima možete povoljno odsjesti, a koji su nas očarali uređenjem.

#70's Vintage Unique Mid-century

Ovaj nas je dom osvojio jednostavnim vintage namještajem u toplim bojama plave i popularnoj boji marsale. Gotovo svo uređenje potječe iz razdoblje Jugoslavije, tako da se različitim suvenirima možete i educirati o tome razdoblju. Apartman se nalazi na lokaciji idealnoj za istraživanje Beograda, Ulica Strahinjića Bana. Cijena noćenja iznosi 50 KM.

Vintageunique1

# Best location in the Belgrade

Ulica kralja Milana skriva šareni apartman u kojem vikend možete provesti s prijateljicama ili s jačom polovicom i još jednim parom. Naime, apartman sadrži 4 kreveta, minimalistički namješten u šarenim bojama i s rustikalnim, stilski uređenim toaletom. Cijena noćenja iznosi 71 KM.

bestlocation2

# YOLOstel private room, Lavender

U samom središtu grada smješten je zanimljivo opremljen apartman u opuštajućoj boji lavande. Ugostitelji su poseban naglasak stavili na udobnost i osjećaj ugode kao u vlastitom domu. Ako se odlučite na boravak u ovom stanu, objed iz šarenih tanjura, odmaranje na stolicama u različitim pastelnim bojama, i spavanje na krevetu sa zastorima..svi osjeti će biti zadovoljeni. Adresa je Ulica Uzun Mirkova, a cijena noćenja iznosi 60 KM.

 

yolostel3
Foto: Airbnb

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno