Evo kako vaša kreativnost može osvojiti Cannes i promijeniti vašu karijeru zauvijek - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Evo kako vaša kreativnost može osvojiti Cannes i promijeniti vašu karijeru zauvijek

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
22.3.2024.

Ako ste mladi kreativac koji želi biti prepoznatljiv u marketinškoj industriji, Young Lions BiH takmičenje idealna je prilika da pokažete svoje talente i vještine u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na ovom prestižnom natjecanju, mladi entuzijasti koji se bave digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću, bilo u agenciji ili kao freelanceri imaju samo 24 sata da izraze svoju kreativnost te predstave svoje jedinstvene ideje i originalna komunikacijska rješenja na zadate izazove.

Ovogodišnje, sedmo po redu Young Lions BiH takmičenje održat će se 26. aprila u Sarajevu, a prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. aprila 2024. godine putem web stranice.

 Pobjednički tim predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na oficijelnom Young Lions takmičenju koje će se održati 17. - 21. juna 2024. godine u Cannesu, uz pokrivene troškove avionskog prijevoza, smještaja i kotizacije. Bez dileme, to je za nacionalne pobjednike idealna šansa da svoje kreativne sposobnosti pokažu i van granica svoje zemlje te postanu prepoznati i na globalnoj sceni.
 

Inače, Young Lions BiH takmičenje odvija se u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media. 

Od samog početka, Young Lions BiH takmičenje podstiče mlade da teže visokoj kreativnosti što je svakako značajno za budući razvoj advertajzing industrije u Bosni i Hercegovini. Ključni cilj je da se okupe mladi kreativci koji su spremni istaknuti svoje oštroumne ideje i stvaralačke sposobnosti te ih pozivamo na lavovsku borbu na takmičenju koje im sasvim sigurno može donijeti lični ali i karijerni napredak”, izjavio je Haris Mujanović, CEO agencije Via Media.
 

Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu, poručuju organizatori.

* * *
Naslovna fotografija: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno