Kako 4 uspješne dame ostaju produktivne tijekom rada od kuće?

POSLOVNI SAVJETI
7.5.2020.

Rad od kuće scenarij je koji je sada svakodnevica mnogih od nas. Brojne uspješne dame čije poduhvate rado pratimo također su svoje urede premjestile na trpezarijski stol ili radnu sobu. Upravo kroz promatranje njihovog novog radnog okruženja i načina na koji su se one prilagodile novoj situaciji možemo pronaći inspiraciju i za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova #WorkFromHome rutina može nam biti svojevrsna motivacija i podsjetnik, kada se ne možemo fokusirati na naše obveze ili kada nismo sigurni kako isplanirati dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zato smo zavirili na Instagram profile 4 uspješne i zabavne dame koje su nas uvele iza kulisa njihovog novog radnog mjesta i rutine doma.
Inspirirani njihovim porukama, fotografijama i videjima mogli smo izdvojiti četiri savjeta koji će i vama pomoći zadržati produktivnost i organizirati dan kod kuće.
Savjete otkrijte u nastavku.

KREIRAJTE NOVU RUTINU KOJA PRATI VAŠE OBVEZE

Ovo je idealno vrijeme da dodatno usavršite svoje vještine organizacije te u planer upišite sve obveze, posložite prioritete i odredite vremenski period rada za svaku od obveza.
Victoria Beckham kroz svoje objave također potvrđuje da je dobra organizacija i fokusiranost na obavljanje jedne po jedne obveze ključna kako biste imali dovoljno prostora za slobodno vrijeme i svoje najdraže, nešto drugačije virtualne proslave rođendana, hobije... Imajte vrijeme za rad i vrijeme za kućne obveze, kako biste dali svoj maksimum i uspješno obavili sve zadatke na oba polja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

ZADRŽITE POZITIVAN STAV I OSTANITE POVEZANI

Anine Bing dama je koju prepoznajemo po odličnom stilskom izričaju i istoimenom modnom brendu kojeg vole it cure.
Osim što svaki dan bira obući svoje favorite iz poslovne garderobe, što zadržava njen vedar duh i motivaciju za rad, ona svakodnevno ostaje povezana sa svojim pratiteljima i s njima i dalje dijeli dijeliće svoje svakodnevice, bila to nova manikura, cvijeće s kojim je obradovala samu sebe za vikend ili novi komadi iz njene proljetne kolekcije.
Također, odgovara često svojim pratiteljima na pitanja, ugošćuje druge dame na svom IG liveu i ostavlja vrijeme za druženje sa svojim najmilijima doma, ali i svoje #SelfCare rituale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

NE ZABORAVITE SE ZABAVLJATI

Katie One samo je jedna od dama koja je svoje poslovne obveze trebala nastaviti u okruženju svoja četiri zida doma, što je posebno izazovno kada je njeno zanimanje blogerica/fotografkinja koja je iz tjedna u tjedan na novoj lokaciji.
No, ona se nije obeshrabrila nego je prilagodila svoj sadržaj te kreativnost usmjerila na nešto novo i potpuno zabavno.
Pored drugih poslovnih obveza, na Instagramu je počela dijeliti zanimljive, smiješne, romantične videje s kojima se brojni mogu poistovjetiti. Osim što su videji originalni, unose dozu zabave i pozitivne energije u feed svake osobe koja ju prati, što samo dokazuje da glavni cilj koji ste imali prije izolacije možete realizirati i tijekom rada od kuće, koliko god to izazovno zvučalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE ONE (@katie.one) on

NE ZABORAVITE NA SVOJE OMILJENE (BEAUTY) RITUALE

Babba C Rivera je dama koja će vas osvojiti svojim posebnim i upečatljivim stilom, ali i svojim profesionalnim uspjesima. Njezin standardni ured zamijenjen je za stol okružen garderobom, no bez obzira na to, ova Njujorčanka nastavlja širiti pozitivnu energiju sa fotografijama i videjima na koje ne možete ostati imuni. Pored toga, ističe važnost obavljanja naše standardne (beauty) rutine, na koju često zaboravljamo sada kada se vrlo teško može razlikovati ona tanka granica između radnih sati i ostalih sati u danu. Podsjeća nas da se nastavimo hraniti zdravo, vježbati i uživati, koliko to situacija dozvoljava, u svim onim sitnicama koje su nas veselile i prije cijele #OstaniKući situacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba) on

 

 ***
Naslovna fotografija: @aninebing
Tekst: Marija Perić

POSLOVNI SAVJETI , 7.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@aninebing

Podijeli:

Posljednje objavljeno