Woman.Comm konferencija najavljuje drugo izdanje. Donosimo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Woman.Comm konferencija najavljuje drugo izdanje. Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
1.7.2023.

Woman.Comm Club sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeće drugo izdanje Woman.Comm konferencije, koja će se ove godine održati 24. i 25.10. u hotelu Hills na Ilidži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon uspjeha prošlogodišnjeg događaja, Woman.Comm ponosno nastavlja tradiciju i organizuje još jednu izvanrednu konferenciju koja je usmjerena na umrežavanje svih ljubitelja komunikacijske industrije.

Ove godine posebno ističu snagu žene u poslovanju i leadershipu, njen stvarni položaj u društvu danas, ali i naglašavaju važnost društveno odgovornog djelovanja, nove trendove u komunikaciji te ljude i znanje kao najveću vrijednost organizacija.

“Pored edukacije, umrežavanja i zabave, osnovni cilj ovogodišnje konferencije jeste da svim prisutnima kroz predavanja stručnjaka predstavimo snagu komunikacije i njenu mogućnost da učini društvo dobrim društvom. “ izjavila je Irena Miličević Vukoja, direktorica Woman.Comm Cluba

Konferencija će okupiti preko 20 govornika/ica iz BiH, regije i svijeta, stručnjaka/inja iz različitih oblasti komunikacijske industrije, kreativce, komunikatore, medije i druge komunikacijske profesionalce. Konferencija će prisutnima pružiti jedinstveno iskustvo, zanimljive teme i intrigantne panel diskusije.

Prvog dana konferencije održati će se i Woman.Comm of the Year, gala večer na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene u komunikacijskoj industriji BiH, žene koje su svojim radom unaprijedile ovu industriju i položaj žena u njoj.

Prvi govornik ovogodišnje Woman.Comm konferencije, koji će ujedno i otvoriti program je Damir Ciglar, Osnivač i CEO, Imago Ogilvy. On će po prvi put u Bosni i Hercegovini govoriti na događaju ovog tipa. Stoga požurite i rezervišite svoje mjesto na jednoj od najboljih i najvećih konferencija komunikacijske industrije u Bosni i Hercegovini.

Organizator konferencije je Woman.Comm Club koji je pokrenut sredinom 2022. godine sa ciljem da okupi žene u komunikacijskoj industriji i slavi njihove uspjehe.

U svoje podsjetnike upišite datume 24. i 25.10. i prijavite se na Woman.Comm konferenciju 2023. klikom ovdje i budite dio inspirativnog događaja koji će promijeniti način na koji razmišljate o komunikaciji.

Iskoristite priliku i do 07.07. rezrevišite early bird kotizaciju – dvije po cijene jedne i na ovaj nevjerovatan događaj povedite kolegu/icu!

We are ready for vol 2. Are you?

* * *
Foto: Pexels/ Woman.comm

Povezani članci

Najpopularniji članci