Woman.Comm Rising star: Učite iz iskustva stručnjaka komunikacijske industrije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Woman.Comm Rising star: Učite iz iskustva stručnjaka komunikacijske industrije

Tekst:

Bonjour.ba/PR

POSAO & ŽIVOT
10.5.2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon niza uspješnih projekata koje su implementirali u proteklom periodu, Woman.Comm Club pokreće jedinstven program edukacije Woman.Comm Rising star akademiju. Program ima za cilj podržati i ohrabriti mlade članice kluba kao i sve zaljubljenice u komunikacijsku industriju te im omogućiti umrežavanje, razvoj i sticanje novih praktičnih znanja.

Woman.Comm Rising star akademija održat će se u prostorijama Homework Hub-a u periodu od 30.05. do 22.09.2023. godine. Tokom programa polaznice će imati jedinstvenu priliku učiti o različitim alatima marketinga, videa, fotografije, javnog nastupa do medija i PR-a od stručnjakinja i iskusnih profesionalaca komunikacijske industrije, te raditi na projektu uz mentorstvo uglednih pojedinaca iz ove industrije.

„Program će pružiti priliku za stjecanje praktičnog iskustva kroz rad na projektima, sudjelovanje u radionicama i predavanjima te stvaranje veza s drugim polaznicima i stručnjacima u industriji. Cilj akademije je da ponudi jedan drugačiji pristup učenja kroz iskustvo seniora ove industrije a samim time i prilagodbu novim trendovima i vizijama koju imaju mladi u ovoj industriji.

Pobjednicima natjecanja u sklopu projekta osigurali smo i novčanu nagradu kao dodatni poticaj u radu i učenju “
, ističe Irena Miličević Vukoja, direktorica WOMAN.COMM CLUBA.

Prijave su otvorene do 22.05.2023. godine, a program počinje 30.05.2023. godine.
„Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem web stranice, gdje će pronaći sve potrebne informacije o programu, predavačima i uvjetima prijave“, dodaje Miličević Vukoja.

Pridružite se Woman.Comm akademiji i ostvarite svoj potencijal u industriji komunikacija!

* * *
Foto: Woman.Comm Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci