4 TV emisije koje morate pogledati dok čekate nastavak serije The White Lotus - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 TV emisije koje morate pogledati dok čekate nastavak serije The White Lotus

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
23.12.2022.

White Lotus originalna je serija HBO streaming platforme o kojoj posljednjih dana obožavatelji i filmski kritičari ne prestaju pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Komedija, drama, ali i triler – ova serija donosi na male ekrane zanimljivu radnju, ali i mnoštvo poznatih imena iz svijeta Hollywooda. Naime, radnja je smještena u lancu hotela White Lotus, te prati živote gostiju hotela. Prije dva tjedna obožavatelji su mogli premijerno pogledati posljednju epizodu druge sezone, a ako ste i vi jedni od onih koji odbrojavaju do početka nove sezone u nastavku donosimo slične naslove za koje smo sigurni da će vas zabaviti.

Succession

Sucession glasi kao jedna od najboljih serija u posljednje vrijeme, a riječ je o višestruko nagrađivana dramskoj tv emisiji iz HBO radionice koja nam otkriva skandalozne živote iz moćne obitelji Logan.

Acapulco

Acapulco je dramska serija Apple produkcije koja prikazuje mladog i ambicioznog Meksikanca Mexima koji ostvaruje svoje snove tako što dobije posao iz snova u luksuznom hotelu u Acapulcu. 

Dynasty

Reboot popularne serije koja je obilježila osamdesete godine prošlog stoljeća osvojila je široku publiku diljem svijeta. Serija prikazuje život dvije elitne obitelji, ljubavne intrige, ali i životne izazove.

The Morning Show

Serija iz Apple produkcije vratila je na male ekrane nagrađivane glumice Reese Witherspoon i Jennifer Aniston. Radnja serije je smještena u Americi, a priča govori o televizijskim voditeljicama koje žele unaprijediti svoj show, no susreću se s brojnim izazovima. 


* * *
Naslovna fotografija: @thewhitelotus

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno