WANNABE DIGITAL AWARDS 2023: Uskoro nas čeka influenserski događaj godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

WANNABE DIGITAL AWARDS 2023: Uskoro nas čeka influenserski događaj godine

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
12.11.2023.

WANNABE DIGITAL AWARDS, jedinstvena dodjela nagrada za online influensere se ove godine održava peti put zaredom, 23. novembra u Pozorištu na Terazijama u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji WDA ima regionalni karakter i po prvi put okuplja najpoznatije influensere na jednom mjestu - kreatore sadržaja iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 u prvi plan stavlja autentičnost i zajedništvo, ali i odgovornost influensera u regionu, da pažljivo i promišljeno odaberu način na koji stvaraju, komuniciraju i koje vrijednosti promovišu. 

U misiji da se postave standardi i uspostave dobre prakse kada su rad i kreativnost influensera u pitanju, dodjeljuju se nagrade u više od 10 kategorija, prilagođenih samoj influence sceni na svakom od 5 tržišta, kroz različite social media platforme. Osim priznanja u standardnim kategorijama, priznanja će biti dodijeljena i Influenserima godine po izboru žirija i Influenserima godine po izboru publike, a također i specijalne nagrade za kreiranje društveno-odgovornog sadržaja i sadržaja s temom “body positivity”. 

O dobitnicima priznanja će, kao i do sada, odlučiti mnogobrojni žiri koji čine regionalni stručnjaci iz različitih oblasti marketinga i komunikacija, kao i predstavnici renomiranih kompanija koje su prisutne širom Balkana. Spisak svih članova žirija pogledajte na linku.

Članica regionalnog žirija kojeg čine stručnjaci iz oblasti marketinga i komunikacija je i Ana Ćavar, vlasnica Bonjour.ba portala. Kao jedna od vodećih osoba bh. lifestyle scene, Ana će zasigurno dati sjajan uvid na influencing scenu, posebice s naglaskom na BiH.

WANNABE MAGAZINE, najposjećeniji fashion & lifestyle web magazin u Srbiji, 2018. godine je pokrenuo jedinstveni projekat WANNABE DIGITAL AWARDS. Već 5 godina zaredom, WDA iznova redefiniše i postavlja nove standarde u oblasti influensa, dok budno prati regionalnu scenu i sve njene uzbudljive promjene. 

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 su podržali partneri Maybelline New York, La Roche-Posay, Lidl, Dove, Milka i Nivea.

Medijski partneri projekta: BIZ Life, Marketing Mreža, Beauty Desk, Naxi, Radio IN, TOP FM, Bonjour.ba, Ultra magazin, Grazia Slovenia, Ženski recenziRAJ, Super1.

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno