Volimo ogrlice s privjeskom u obliku novčića

MODNI DODACI
30.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji neka posebna veza žena s nakitom koji biraju. On na suptilan način otkriva njenu ljubav prema određenim stilovima, vremenskim epohama te nerijetko pokazuje i vještinu u slaganju različitih boja, tekstura i materijala. Naša strast prema nakitu posebice postaje vidljiva u ljetnom periodu, kada upravo uz njegovu pomoć dodatno naglašavamo prozračne i lepršave komade koje biramo kroz dan.

Ovog ljeta, naš favorit iz kutijice za nakit vodi nas do naših mama i baka, koje su često svoj vrat ukrašavale ogrlicama s privjeskom u obliku novčića. Ovaj pomalo zaboravljen komad nakita koji je inspiriran antičkim Rimom i vodi nas na stilsko putovanje u prošlost mini je trend ovog ljeta.

Možete birati jednu ogrlicu s privjeskom ili ih stilizirati s ostalim lančićima s privjescima u kreativnu simbiozu koja će privlačiti poglede. Najčešće dolazi upravo u boji zlata čime se nameće kao savršen nastavak na naše ljetne vibrantne komade i preplanulu put. Dodatnu inspiraciju za kreativne podvige u ovoj accessories igri donosimo u nastavku.

 

 

MODNI DODACI , 30.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno