Za Vogue 73 Questions, Kylie Jenner nas je provela kroz svoj dom, otkrila više detalja o svom poslu i trudnoći - BONJOUR...

Za Vogue 73 Questions, Kylie Jenner nas je provela kroz svoj dom, otkrila više detalja o svom poslu i trudnoći

INTERVJU
24.9.2021.

Na početku samog videa pozdraviti će vas njena kćer Stormi koja otvara vrata voditelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylie nas provodi kroz svoj minimalistički uređen dom i odgovara na simpatična pitanja o sebi, emisiji Keeping Up With The Kardashians i o svojoj obitelji, gdje jednom riječju nastoji opisati svoju mamu Kris i svoje sestre, Kim, Kourtney, Kendall i Khloé.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njenu mamu možemo vidjeti i u videu dok na ljuljački njiše svoju unuku Stormi i također postavlja pitanje: „Što si naučila o sebi nakon što si prvi put postala mama?“, kao i što je značilo za nju odrastanje u velikoj obitelji.

Uz sve navedeno, Kylie je Vogueu otkrila koja je bila prva riječ njene kćeri Stormi, koga Stormi najradije sluša, je li “posuđuje“ odjeću iz njenog ormara, ali i koji film najradije gledaju zajedno.

Foto: @kyliejenner

Naravno, voditelj intervjua pričao je s njom i o njenoj liniji make-up proizvoda Kylie Cosmetics, prvim koracima, iznenađenjima i lekcijama nakon objavljivanja prve serije proizvoda za usne. Uz to, podijelila je nešto više o svojoj liniji Kylie Baby i Kylie Swim.

Na samom kraju videa saznati ćete nešto više o njenoj trudnoći, koji poklon za bebu smatra najboljim, koju hranu želi stalno jesti u trudnoći kao i koliko se Stormi veseli biti starija sestra. Video pogledajte u nastavku. 

Foto: @kyliejenner

***

Naslovna fotografija: Vogue
Tekst: Marija Perić

INTERVJU , 24.9.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

Vogue

Podijeli:

Posljednje objavljeno