Za Vogue 73 Questions, Kylie Jenner nas je provela kroz svoj dom, otkrila više detalja o svom poslu i trudnoći - Bonjour...

Za Vogue 73 Questions, Kylie Jenner nas je provela kroz svoj dom, otkrila više detalja o svom poslu i trudnoći

Tekst:

Marija Perić

INTERVJU
24.9.2021.

Na početku samog videa pozdraviti će vas njena kćer Stormi koja otvara vrata voditelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylie nas provodi kroz svoj minimalistički uređen dom i odgovara na simpatična pitanja o sebi, emisiji Keeping Up With The Kardashians i o svojoj obitelji, gdje jednom riječju nastoji opisati svoju mamu Kris i svoje sestre, Kim, Kourtney, Kendall i Khloé.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njenu mamu možemo vidjeti i u videu dok na ljuljački njiše svoju unuku Stormi i također postavlja pitanje: „Što si naučila o sebi nakon što si prvi put postala mama?“, kao i što je značilo za nju odrastanje u velikoj obitelji.

Uz sve navedeno, Kylie je Vogueu otkrila koja je bila prva riječ njene kćeri Stormi, koga Stormi najradije sluša, je li “posuđuje“ odjeću iz njenog ormara, ali i koji film najradije gledaju zajedno.

Foto: @kyliejenner

Naravno, voditelj intervjua pričao je s njom i o njenoj liniji make-up proizvoda Kylie Cosmetics, prvim koracima, iznenađenjima i lekcijama nakon objavljivanja prve serije proizvoda za usne. Uz to, podijelila je nešto više o svojoj liniji Kylie Baby i Kylie Swim.

Na samom kraju videa saznati ćete nešto više o njenoj trudnoći, koji poklon za bebu smatra najboljim, koju hranu želi stalno jesti u trudnoći kao i koliko se Stormi veseli biti starija sestra. Video pogledajte u nastavku. 

Foto: @kyliejenner

***

Naslovna fotografija: Vogue
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno