Vodič kroz Black Friday popuste: ideje za blagdanske poklone koje možete kupiti sada i uštedjeti - Bonjour.ba - bh.lifes...

Vodič kroz Black Friday popuste: ideje za blagdanske poklone koje možete kupiti sada i uštedjeti

Tekst:

Bonjour.ba

HIGH STREET
24.11.2022.

Black Friday, posljednji petak u jedanaestom mjesecu, dan poznat po velikim sniženjima i isplativim kupovinama, u nekim trgovinama već je počeo, iako je službeni datum zapravo 27.11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, ovaj dan je super prilika da investirate u artikle koji vam uistinu trebaju ili prilika da iznenadite najmilije sa divnim poklonima. Naš veliki vodič kroz sniženja i najbolje ponude zaokružuje divne haljine, nakit, odijela, makeup ponudu, sportsku opremu, tehnologiju... U osnovi, radi se o svakom savršenom poklonu kojeg se možete sjetiti da poklonite drugima ili sebi u 2022. godini. S obzirom na gužve koje se očekuju u dućanima, naš prijedlog je da kupovinu uradite online iz udobnosti vašeg doma. No, kako god da vaša kupovina izgleda pratite našu preporuku stvari u koje je dobro uložiti na sniženjima. S tim na umu, u nastavku donosimo i gdje to kupovati ovaj Black Friday. 

 


dm drogerie markt 

U dm prodavnicama i ove godine, Black Friday ima novo značenje - darivanje. Naime, od ukupnog dnevnog prometa na dan 26.11. dm će donirati 5% i time podržati rad narodnih kuhinja širom Bosne i Hercegovine u 12. mjesecu. U donaciji učestvujete kupovinom, kako u dm prodavnicama, tako i narudžbom na online dm shopu. 

 

JYSK

Black Friday je stigao u JYSK i donosi vam uštede do 70%. Također, u JYSKu, Black Friday traje od  23.11. do 27.11., a možete kupovati online, kao i u prodavnicama. Cjelokupnu Black Friday ponudu pronađite ovdje.

 


Astra Borovo

Black Friday popust na odabrane artikle vas čeka u svim Astra&Borovo prodavnicama, kao i na web shopu. Očekuje vas veliki izbor trendy modela obuće kao i modnih dodataka idealnim za period koji slijedi. 

 

Plaza parfumerija

Black Week je prilika da iznenadite dragu osobu i sa mirisima te kozmetičkim proizvodima koje možete kupiti po cijenama manjim i za 20%. Točnije, od 21.11 do 27.11. na njihovom web shopu očekuju vas posebne ponude i pokloni. Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

 

Inoma parfumerija

U periodu od 16. do 26.11. vas očekuju posebne ponude i pokloni za online kupovinu Lancome, Valentino, Armani i YSL proizvoda. Budite sigurni da pratite i njihov Instagram profil gdje svaki dan objavljuju iznenađenja i dodatne popute i poklone. 

Vitapur 

Black Friday u prodavnicama Vitapur podrazumijeva akciju na madrace, kuhinjske potrebštine, deke i jastuke, kao i kućne aparate. Popust ide čak do 70% pa ne propustite pogledati njihovu online ponudu

 

Sport Vision

30% na najprodavanije modele vas čeka u Sport Vision radnjama i traje do 29.11. Više informacije možete pogledati ovdje.

 

MAC cosmetics

MAC Cosmetics shop u Aria Centru započeo je sa Black Friday ponudom koja će trajati do 28.11. sa 20% na Superstars proizvode, a 30% na sve ostale proizvode.

 

NEW YORKER

Sniženja idu do 50%, a ponudu možete pogledati ovdje.Stradivarius 

U četvrtak, 24.11. sniženje počinje na Online shopu, a dan poslije 25.11. Black Friday sniženja na odabrane artikle vas očekuju u trgovinama. 

 

DOMOD

U Domodu vas do 31.11. očekuju sniženja na više od 2000 sniženih artikala. Ovdje ćete pronaći i katalog sa svim artiklima. 


Penny shop

Od 25.11. do 27.11. pripremili su sniženja i do -50% za online kupovinu i kupovinu u trgovinama. 

 

DEICHMANN

Akcija do 50% sniženja na odabrane artikle traje do 27.11.2022. Svoje favorite već sad možete ugrabiti na ovoj adresi

 

ALMA RAS

U Alma Ras prodavnicama, kao i na njihovom web shopu možete pronaći sniženje do 30% koje traje do 27.11.2022. 

 

* * *
Fotografije: pexels.com

 

Povezani članci

Najpopularniji članci