Trend report: Vaša vjenčanica iz snova se sigurno krije na ovoj listi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trend report: Vaša vjenčanica iz snova se sigurno krije na ovoj listi

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
22.1.2022.

Već tradicionalno na Bonjour.ba godinu počinjemo sa temama vjenčanja, od izbora haljine, dekoracije, lokacije, pa sve do jelovnika koji možete kreirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Prva, od mnogih tema koje možete očekivati ove godine, je najvažniji izbor – izbor vjenčanice. Iako možda već godinama imate zamišljenu savršenu vjenčanicu, nije zgoreg pogledati i šta to trendovi donose u ovoj godini. Istražili smo koja dužina haljine će biti 'in', da li nositi veo ili tijaru, koje boje ćemo voljeti, na koje detalje treba obratiti pažnju, te koji stilovi će biti najpopularniji.

 

 

 

 

Kada govorimo o stilovima i inspiraciji, u fokusu će biti haljine po uzoru na baletske, zatim one poput slip haljina iz 90ih, ali i uvijek popularne romantične, vintage haljine. Prisjetimo se kako je tokom prošle godine vladao trend odijela i haljina mini dužine, na radost mnogih takvi komadi će se nositi i ove godine. Kada govorimo o posebnim detaljima, poput oblika dekoltea, ove sezone mladenke će tražiti haljine sa kvadratnim izrezom ili vidljivim, ali romantičnim korzetom.

 

 

Baletske haljine

 

Slip haljine kao vjenčanica

 

Vintage vibes

 

Mini dužina vjenčanice

Odvažno i jednostavno odijelo

 

Kvadratni dekolte


Haljine sa vidljivim korzetom

 * * * 
Naslovna fotografija: @christianothstudio
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno