#VišeOdLjepote: Otkrivamo kombinaciju koja će izgledati sjajno za svaki večernji izlazak

MAKEUP
10.10.2016.
Koliko puta ste se našli u situaciji da s posla trčite doma razmišljajući kako ćete u samo petnaestak minuta, koliko imate za spremanje, stići osvježiti se pod tušem, odabrati odjevnu kombinacija

Upravo takve situacije zahtijevaju da u ormaru uvijek imate onu jednu haljinu na koju možete računati. Neka to bude haljina tamnijih tonova kako biste ju mogli pomoću nakita i ostalih dodataka uvijek jednostavno transformirati. Uz haljinu svakako se pobrinite da u kutijici s nakitom imate par različitih upečatljivih naušnica, a jednostavna torbica i tamne cipele na špic će uvijek odlično izgledati za večernje prilike.
Kosu je dovoljno stilizirati u nisku neurednu pundžu, dnevni make-up pretvorite u smokey eyes, a za dodatnu dozu elegancije neka odabir parfema bude odvažan, zavodljiv i šarmantan baš kakvom opisuju posljednju kreaciju parfemista Mauricea Roucela koji je mirise božura, kruške i vanilije pretočio u miris naziva Avon Luminata.

IMG 9388 resize

Avon Luminata je kao EDP dostupan od 30.9. na ovom LINKU, a uz njega ćete na poklon dobiti i losion za tijelo uz mini miris iz iste kolekcije. Iako Avon Luminata ima postojanost više od osam sati, svakako u večernju torbicu dodajte i njegovo mini pakiranje, jer znamo da romantični izlasci mogu završiti i gledanjem izlaska sunca u društvu drage nam osobe.

IMG 9399 resize

">

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno: