Ova vikendica uređena u rustičnom stilu, nalazi se u Lukavcu i odličan je izbor za zimski vikend bijeg - Bonjour.ba - bh...

Ova vikendica uređena u rustičnom stilu, nalazi se u Lukavcu i odličan je izbor za zimski vikend bijeg

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
19.12.2021.

U posljednjih nekoliko godina, planinske kućice kradu sve veću pažnju, te su često za mnoge bijeg od svakodnevnice i života u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno interesovanje za ovakvim odmaralištima se javi u toku zimskih dana, te smo zbog toga u stalnoj potrazi za ovakvim mjestima, posebno onim u kojima možete uživati u čarobnoj zimskoj atmosferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rustic cottage Turija

Ova vikendica rustičnog interijera se nalazi u Lukavcu u mjestu Turija, u dolini istoimene rijeke. Vikendica nas je osvojila već pri prvom pogledu na neobičan eksterijer uređen od sitne crvene cigle, što nije čest izbor na ovim prostorima. Ovakav eksterijer se savršeno uklapa u čistu i mirnu prirodu koja okružuje ovu vikendicu.

 

Interijer je uređen u rustičnom stilu, ciglasti zidovi također preovladavaju, ali i drveni detalji. U dnevnom boravku vas čeka savršena cozy atmosfera uz kamin i savršen pogled. U vikendici se još nalazi spavača soba i kuhinja sa drvenim namještajem.

Vanjski dio vikendice krasi i bazen, koji je dostupan na korištenje i u zimskom periodu s obzirom da se voda može zagrijati do 32°C. Zanimljivi i pažljivo odabrani detalji će vas čekati u svakoj prostoriji, pa tako i kupatilu. 
Sigurni smo da je uživanje u ovoj vikendici zagarantovano, te jedva čekamo gledati blagdanske filmove upravo u ovom dnevnom boravku! 

* * *
Naslovna fotografija: @rustic_cottage_turija

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno