Vikend navike uz koje ćete imati superproduktivan radni tjedan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vikend navike uz koje ćete imati superproduktivan radni tjedan

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
17.3.2019.

Vikend je rezerviran za slatke male rituale koji odmaraju tijelo i um. I dok je za neke od nas omiljeni dio vikend rutine upravo uživanje u prepečenom kruhu i dugo tuširanje, drugi vole čitati, a treći raditi u cvijetnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka od ovih aktivnosti pomaže nam da se odmaknemo od ubrzanog tempa života i da se na jedan dan u potpunosti okrenemo aktivnostima koji ispunjavaju našu, ali i svakodnevicu naše obitelji.
Kako biste uistinu imali lijep i pametno isplaniran vikend, važno je usvojiti par navika uz koje nećete imati dojam kao da je vikend proletio ispred vas dok ste rekli odmor.

#ČITAJTE
Ulaganje u osobni razvoj i konstantno učenje jedna je od vaših najboljih odluka.

navike2

 

 

#PROVEDITE VRIJEME SA OBITELJI
Jer će vas razgovor o njihovim avanturama, zajednička druženja i uspomene motivirati i napuniti baterije za sve poslovne obveze koje vas čekaju.

#ISPLANIRAJTE TJEDNI MENI I VJEŽBAJTE
Uravnotežena prehrana i briga o zdravlju pomoći će vam da uistinu maksimalno uživate u životu i uspješno se nosite sa svim pothvatima.

#UŽIVAJTE U HOBIJIMA
Oni će vam pomoći da se opustite i probudite novi val kreativnosti.

#IDITE RANIJE U KREVET
Itekako je važno da i vikendom ostajete vjerni satnici buđenja/odlaska na spavanje te navikavate i vaše tijelo da prati ritam koji ste kreirali kroz radni tjedan. Tako će organizam naučiti prirodno se buditi u isto vrijeme i motivirati vas da iskoristite maksimum od svakog dana.

#PROVEDITE VRIJEME U PRIRODI
Priroda je najbolje rješenje za predah od poslovnih obveza, stresa i briga.

#DAN BEZ DRUŠTVENIH MREŽA
Provedite neko vrijeme sami i daleko od mobitela. Obnovite vaš um i usmjerite vaše misli na ostvarenje svih vaših ciljeva.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno