3 ideje za zabavan vikend izlet u blizini Mostara - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 ideje za zabavan vikend izlet u blizini Mostara

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
12.8.2022.

Ako ovaj vikend želite iznenaditi djecu, ekipu ili sebe zabavnim izletom u neko mjesto blizu Mostara, imamo prijedloge baš za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U Ljubuškom, Čapljini i gradu Stolac pronašli smo 3 savršene lokacije za posjetu ako želite lagani solo vikend, druženje s ekipom ili stvaranje posebnih obiteljskih uspomena. Velika prednost ove 3 ideje za zabavan izlet je u činjenici da smo birali lokacije na vodi. Boraveći na ovim lokacijama manje ćete osjetiti užarene temperature jer vjetar i blizina vode stvaraju osvježenje koje nam je svima potrebno. Sve ove lokacije udaljene su od Mostara od 40 do 50 minuta, a sadržaj koji ćete pronaći na ovim lokacijama jednako će razveseliti i djecu i odrasle. Uz to, kriju predivne prirodne krajolike koji će vas napuniti energijom i pozitivom tijekom vikenda. O kojim je lokacijama riječ otkrijte u nastavku.

 

Mogorjelo, Čapljina
 

Idealno mjesto za obitelj svakako je Mogorjelo u Čapljini koje je dugi niz godina popularno po svojim konjima i rimskim arheološkim ostacima. Djeca će uživati u istraživanju ovog mjesta, kao i jahanju konja, dok će odrasli zabavu naći u razgovoru i jelima obližnjeg restorana Villa Rustica.

 Bregava, Stolac
 

Ako dođete u Stolac i pitate nekoga gdje su svi tijekom ljeta, reći će vam da su na Bregavi. Brojni stanovnici ovog grada, ali i okolnih mjesta koriste svaku slobodnu priliku za odlazak na rijeku, kupanje i druženje. Ovo mjesto može biti idealno za obitelj i okupljanja sa ekipom, a kada zaželite napraviti pauzu od kupanja, uvijek možete posjetiti Old Mill sa najboljim pogledom.

 Čeveljuša, Ljubuški
 

Kultni crveni most, kao i slapovi pored Mandića mlina i restorana prve su asocijacije koje vam padaju na pamet kada netko kaže Čeveljuša. Osim kupališta, ovo mjesto biti će idealno za igru i istraživanje za vašu djecu, ali i za apsolutni chill sa ekipom uz ukusnu hranu i piće.

 

***
Naslovna fotografija: @whitepearltravel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno