Vijenac za vrata uljepšat će svaki dom za blagdane. Evo gdje ga kupiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vijenac za vrata uljepšat će svaki dom za blagdane. Evo gdje ga kupiti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
9.12.2023.

Vijenac za vrata će poželjeti dobrodošlicu vašim gostima i prije nego vi otvorite vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim toga, upotpunit će blagdansku priču koju dekoracijama unosimo u dom ove sezone. Od onih predimenzioniranih koji će dominirati eksterijerom, do onih minimalističkih koji su kreirani od čistog zelenila, svaki od favorita koje donosimo može biti prezentacija vaše osobne estetike.

 Uz to, sigurni smo da nema puno onih koji će moći odoljeti modernim interpretacijama vijenca koji je jednostavan u svom dizajnu i potom ukrašen chic mašnicom koja mu daje posebnu dozu šarma. Za one koji vole biti drukčiji od svih i ekstravagancija im nije strana, predlažemo vijenac u potpunosti izrađen od bijelog perja. Zasigurno upečatljiv, ali i dalje tipično blagdanski izbor zahvaljujući snježno bijelom tonu.


Gdje postaviti vijenac?

Kada blagdanska sezona stigne, poželimo svaki kutak doma ukrasiti dekoracijama koje će stvoriti svečani, ali cozy ugođaj. Stoga, vijenac ne treba nužno ostati dekoracija stvorena za ulazna vrata. Poseban model vijenca može krasiti i druga vrata u interijeru ili čak prozore i vrata terase.

 Vjerujemo da ćete i sami, neodlučni koji od ovih vijenaca izabrati, kupiti više modela i utkati ih u blagdansku priču svoga doma. Nas su oduševili razni vijenci koje smo pronašli u Lavanda flowers & design, Botanika, Hedera home i Cvjećarnica Martina. Više toga možete vidjeti na njihovim profilima, a mi danas izdvajamo naše favorite.


Lavanda flowers & design

 Botanika

 Hedera home

 Cvjećarnica Martina 

 

 * * *
Naslovna fotografija: @charlotte.hjornevik

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno