Video: Znamo kako u par koraka kreirati romantičnu frizuru koju je nosila Sofia Richie - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Video: Znamo kako u par koraka kreirati romantičnu frizuru koju je nosila Sofia Richie

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
27.4.2023.

Sudeći prema mnogima vjenčanje godine ovih dana odvijalo se na jugu Francuske, točnije u gradiću Antibesu koji je svega par kilometara udaljen od Cannesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svjetski mediji ne prestaju pričati o bajkovitim izdanjima koje je nosila mladenka Sofia Richie Grainge, a društvene mreže preplavili su video tutoriali beauty entuzijastica koje dijele savjete kako rekreirati njen bridal look. Naime, nakon što je njena vizažistica na svom TikTok profilu otkrila koje kozmetičke proizvode je koristila za bridal makeup izdanje, prije par sati postao je viralan video kako kod kuće napraviti frizuru koju je nosila Sofia na ceremoniji večer prije vjenčanja. 

 Tutorial za bezvremensku frizuru koju je Sofia odabrala za svoj prvi bridal look podijelila je Alex Gaboury na svojim društvenim mrežama. Ova elegantna punđa veoma je jednostavna za rekreiranje, a u nastavku donosimo cijeli postupak.

 

* * *
Naslovna fotografija: @overthemoon

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno