VIDEO: Pogledajte aftermovie magične BONJOUR.ba novogodišnje zabave

MODNE VIJESTI
18.12.2019.

Prošli četvrtak, u hotelu Europe u Sarajevu, BONJOUR.ba tim je organizirao novogodišnji party kojem je tema bila sanjarenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U želji da pružimo našim uzvanicima jedinstveno iskustvo, već po ulazu u dvoranu smjestili smo ih među oblake i ljestve koje vode do njih, simbolizirajući tako snove i njihovo ostvarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to je bio samo mali uvod u magičnu atmosferu koje je vladala te večeri, a o kojoj su uzvanici s domaće modne i lifestyle scene, kao i mediji, pričali danima nakon održavanja.  

Od mirisne dobrodošlice kreirane uz Inomu i novi Libre YSL parfem, Eronet čarobnog ogledala uz koji su svi uzvanici mogli na trenutak zaustaviti vrijeme i uspomene s eventa ponijeti u vidu fotografija, preko Podravka kutka obojenog u zlatne nijanse i dekoracija koje su gostima još jednom potvrdile da su ukusne slastice uvijek dobra ideja, pa sve do BUZZ kutka koji je na kreativan način na Vračo stalaži pokazao chic novitete sezone, večer je bila u znaku brisanja granice između snova i stvarnosti.


Gosti su uživali i u čarobnom piću dobrodošlice - Marcaffe kavi, koja je poslužena u lijepo dizajniranim visokim čašama ukrašenim oblacima šećerne vate, a večer se nastavila uz ukusne zalogaje, Emporia vina, kao i ples uz poznate ritmove koji su dolazili s DJ pulta.

Val pozitivne energije naši dragi gosti su odmah prenijeli i kroz brojne objave na svojim društvenim mrežama, a mediji su kroz TV reportaže i članke u magazinima pisali o glamuroznim modnim odabirima uzvanika među kojima su bili bh.dizajneri, modeli, glumci i glumice, ali i osobe iz biznis svijeta.
Odlična atmosfera koja je vladala, nova poznanstva i sanjive uspomene koje su uzvanici ponijeli s našeg druženja, razlog su zašto se o ovoj zabavi priča i danima nakon njenog održavanja. 


Ovaj put odlučili smo vas odvesti u backstage samog eventa koji smo organizirali u suradnji s agencijom Branded te vam kroz kratki video pokazati kako je tekla postavka photowalla koji je osvojio goste, ali i prenijeti djelić posebne vibre koja je vladala jedne magične večeri u Sarajevu. 
Until next time. 

BONJOUR.ba

">

***
Video i montaža: Šećerlama Studio za BONJOUR.ba

 

MODNE VIJESTI , 18.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike