Video: Lanvin za H&M - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Video: Lanvin za H&M

Tekst:

Bonjour.ba

HIGH STREET
12.10.2010.

Visoka moda nikad nije bila tako pristupačna...Naime, otkada je Albert Elbanz objavio da će poznata kuća surađivati s H&M-om i donijeti dašak visoke mode na ulice gradova, mnogi fanovi ovih modnih kuća s nestrpljenjem očekuju prve komade odjeće. Sam Albert je priznao da se uistinu raduje novoj suradnji, te prokomentirao: „Kada su mi pristupili iz H&M-a, zanimalo ih je mogu li prenijeti dašak Lanvina širem auditoriju. Nije se radilo o projektu odijevanja za manje novaca što me posebno veseli.“  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela kolekcija će biti prikazana 23.11., a već se očekuju veliki redovi ispred prodavaonica, a sigurni smo da nećemo biti zakinuti niti za tučnjave oko odjeće u dućanima.
Osim toga, Lanvin će kreirati i beauty kolekciju, te se po prvi puta okušati i u tom izdanju.

 

Do sada još nikakve fotografije niti skice nove kolekcije nisu procurile u javnost, a trailer prikazuju Leigh Lezark kako u haljinici francuske sobarice, koja je ujedno ukrašene puff rukavima,koji su nerijetko dio Lanvin kolekcije, kako donosi Albertu kavu, dok on provodi sate za stolom pokušavajući dizajnirati savršenu kolekciju.

 

 Image


Na posljetku, samo nam preostaje križati dane na kalendaru, iščekujući dašak high mode
u H&M trgovinama.

 

{youtube}nScoporcr1Q{/youtube}

 


D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno