VIDEO: Amra Džeko u #MaxFactorStories kampanji otkriva svoju priču o izazovima koji su ju pratili na putu za ostvarenje njenih snova

MAKEUP
8.3.2019.

Max Factor vjeruje kako istinska ljepota žene leži u izazovima, iskustvima i životnom putu koji ju je oblikovao u snažnu ženu kakva je ona danas. Svaka sitna bora na njenom licu, osmijeh koji se nacrta na licu na spomen dragih uspomena i iskra u očima koja se pojavi kada izgovara imena dragih ljudi, upravo su ono što svaku ženu čini posebnom i ispunjenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nošeni tom idejom kreirali su globalnu kampanju naziva #MaxFactorStories, kako bi uz iskrene priče stvarnih žena motivirali žene širom svijeta da podijele svoju životnu priču te ih na taj način inspiriraju da se i one usude ostvariti svoje snove.
Razmišljajući o ambasadorici bh. kampanje #MaxFactorStories nije bilo dvojbe oko odabira Amre Džeko. Ona je danas supruga, mama troje djece, voditeljica, poduzetnica, iza sebe ima uspješnu inozemnu modeling karijeru i svaki dan za nju nosi nove poslovne, ali i privatne izazove s kojima se Amra, uspješno hvata u koštac.

maxfactorstories amra dan zena 01
Naravno ni za Amru njen put nije bio jednostavan. S malenom djevojčicom otputovala je u SAD, kako bi ostvarila svoj san o modeling karijeri, ali i svojoj kćeri pružila sasvim nova iskustva i životne lekcije. Na tom putu našlo se mnoštvo prepreka i upitnika, no, inspiraciju je pronalazila upravo u svojoj obitelji koja joj je i dala snagu da nastavi i ustraje, iako je kilometrima daleko od doma, u gradu u kojem nikoga nije poznavala. Kada se pitate je li trud koji ulažete u ostvarenje nekog svog sna, bez obzira koliko taj san bio 'velik' ili 'malen', vrijedan žrtve i odricanja koja prolazite, odgovor je uvijek DA.
Upravo to dokazuje i Amrina priča koju donosimo u #MaxFactorStories videu:

">


Priče koje su zapravo svakodnevne male pobjede balansa između poslovnih i majčinskih obveza ili obveza neke druge prirode. Priče koje slave sve prave korake koje ste napravili kako biste se izborili za novu poziciju na poslu ili istrčali svoj prvi maraton.
Sve su to veliki uspjesi vrijedni slavljenja. Podijelite ih s nama da ih slavimo zajedno uz #MaxFactorStories.

 

Make-up: Lamia Karisik za Max Factor
Frizura: Eldar Mešević za Max Factor
Fotografija: Aida Redžepagić
Video: Emir Džanan
Organizacija: BONJOUR.ba

MAKEUP , 8.3.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Aida Redžepagić

Podijeli:

Posljednje objavljeno