Na intimnoj Vichy večeri u Sarajevu, ekskluzivno smo u razgovoru s 3 farmaceutkinje saznali sve o anti-age njezi - Bonjo...

Na intimnoj Vichy večeri u Sarajevu, ekskluzivno smo u razgovoru s 3 farmaceutkinje saznali sve o anti-age njezi

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
21.10.2021.

Kako bi sredinu radne sedmice, suradnicama iz BiH i beauty stručnjakinjama, priuštili jedno sasvim novo iskustvo, omiljeni brend iz apoteka u Europi, Vichy, je u Sarajevu na adresi smještenoj van užurbanih ulica grada, organizirao jedno divno druženje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Restoran okružen prirodom i s interijerom koji poziva na druženje, bio je idealna kulisa ovog Vichy druženja.

Naime, kako bi damama dodatno približili filozofiju brenda (biti partner u zdravlju svake žene, bez obzira na njenu dob ili životno razdoblje), posjetitelji ove intimne večeri su imali mogućnost kroz interaktivnu radionicu saznati više o pojedinim formulacijama te među prvima isprobati novu Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu.

Stol koji su krasili pomno stilizirani detalji, dali su naslutiti tko je zvijezda večeri i zašto je upravo crvena nit vodilja cijele priče. 

Uzvanice su bile farmaceutkinje iz cijele BiH koje su kroz druženje saznale zašto je Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćna krema, nova snažna inovacija koja će postati neizostavan dio naših večernjih rituala.
Ne samo da reaktivira proizvodnju prirodnog kolagena, nego i umanjuje bore, čini kožu čvršćom i ten ujednačenijim
Savršena je nadopuna Vichy Liftactiv Collagen Specialist dnevne kreme. 

S obzirom na to da smo na jednom mjestu imali okupljene farmaceutkinje iz cijele države, nismo mogli odoljeti da ne saznamo više o anti age rutini, ali i čuti njihove komentare na ovaj inovativan proizvod koji stiže i na police bosanskohercegovačkih apoteka.

S lijeva na desno: Mr.ph Ana Golić, apoteka Anapharm, mr.ph Željka Martić Boras, apoteka Monis,
i Mr.ph Mirna Bubalo, apoteka Cvit Likarije

Damama smo postavili i pitanja koja se često javljaju kao česta nedoumica i brojnim Bonjour.čitateljicama:

  • Kada započeti s anti-age rutinom?
  • Što su to peptidi i zašto je vitamin C važan za njegu kože?
  • Zašto je važno potaknuti dodatnu proizvodnju kolagena u 30-im, 40-im i 50-im?
  • Kako izgleda savršena noćna rutina?

Dame su nam otkrile koji su efikasni anti-ageing saveznici za ljepšu, čvršću i vedriju kožu, a nisu krili ni oduševljenje djelovanjem peptida i vitamina C koji se uz vulkansku vodu nalaze u Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnoj kremi koja ciljano djeluje na bore, opuštenost i tonus kože.

Na interaktivnoj radionici, farmaceutkinje su imale priliku isprobati različite kreme i teksture te zajednički pronaći onu koja najbolje odgovara potrebama kože u zimskom periodu. 

Obogaćeni brojnim novim saznanjima, prijateljstvima te novom formulacijom koju jedva čekamo dodati na policu u kupaonici, razgovor o ljepoti, samopouzdanju i ulaganje u male rituale koji nas čine sretnijima se nastavio kroz noć.


Jedna od lekcija koju smo ponijeli sa sobom upravo je da bez obzira na tip kože ili način života, naša koža se uvijek može preoblikovati i postati najbolja vezija sebe. 
Promjena kreće od nas samih.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto i video: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci