Vanilla hair: Plavuše će oduševiti ovaj trend bojenja kose - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vanilla hair: Plavuše će oduševiti ovaj trend bojenja kose

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
12.9.2023.

Luxe blonde i skandinavski stil bojenja kose obilježili su prethodnih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada pronađemo svoju idealnu boju kose s kojom se osjećamo najbolje, preostane nam samo da je pravilno njegujemo i pronalazimo nove načine uz koje ćemo tu boju učiniti sebi zanimljivom duži vremenski period i osvježiti je novim stilom.

Već smo istaknuli koliko je skandinavski stil bio zanimljiv ovog ljeta zbog jednostavnog načina da svoju boju kose osvježite u samo nekoliko poteza, ali i luxe blonde koji iziskuje strpljivo bojenje sitnih pramenova da biste dobili rezultat koji odgovara nazivu - luksuzan izgled. 

 Negdje između ova dva trenda se našao i vanilla hair. Ovu tehniku bojenja čine zlatni, topliji tonovi, koji u kombinaciji kreiraju "kremast" rezultat najbliži prirodno plavoj boji kose. Ovaj stil podrazumijeva da će pramenovi i nijanse izgledati drugačije na svima i da ono što vama predstavlja ovaj trend ima potpuno drugačiji finalni rezultat na fotografiji koju koristite kao inspiraciju.

Također, važno je napomenuti da ovo nije trend za vas ako preferirate platinasto plavu i srebreni odsjaj

 Znamo da su fotografije i video zapisi koje ćete pokazati frizeru/ki uvijek poželjni. U nastavku vam dostavljamo video za inspiraciju.


Vanilla hair

 

@thefinesthairsolutions Vanilla blonde✨💛 #blowout#blowoututorial#vanillablonde#thefinest#hair♬ Brown Sugar - Acapella - D'Angelo
@balayageinspo Vanilla blonde 🫶🏼 @vaikkirakosyan #hair#fyp#viral♬ CUFF IT - Beyoncé

 * * *
Naslovna fotografija: @lovisabarkman

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno