Luxe blonde: Plavuše će obožavati ovaj trend bojenja kose koji daje dozu luksuza - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Luxe blonde: Plavuše će obožavati ovaj trend bojenja kose koji daje dozu luksuza

Tekst:

Arijana Bošnjak

KOSA
28.8.2023.

Svjesni smo da se u beauty svijetu, kao i u svakoj drugoj domeni života, gotovo preko noći pojavljuju neki novi trendovi. Jedan od njih je i luxe blonde, trend koji ćete poželjeti nositi u prijelazu u novo godišnje doba koje je iza ugla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Plava boja kose je klasik koji će uvijek biti omiljen među djevojkama i nikada nije dosta savjeta kako tu jednostavnu boju podignuti na neku višu razinu. Termin luxe blonde, kao što mu i samo ime govori, trend je u bojenju kose koji će vašim pramenovima dati dozu suptilnog luksuza.

 


 

Tražite frizera/-ku koji će strpljivo posvetiti sate vašoj kosi i uraditi mnoštvo sitnih pramenova, uz nježno i postepeno posvjetljivanje. Nijansiranje kose s više zlatno - plavih tonova, kosi će dati sjajan i živahan izgled koji zrači glamurom, a pri tome će ostati zdrava, što je i osnovna nit vodilja za ovaj trend.

 Trendu su se priklonile i poznate dame poput it djevojke Sofie Richie - Grainge i modne ikone Rosie Huntington - Whiteley, zbog kojih zaista poželimo odmah napraviti termin za farbanje.

 Ako se ne želite pridružiti timu plavuša, a sviđaju vam se ovi luksuzni pramenovi, primijenite tu tehniku samo na vrhove kose i tako unesite suptilno, ali efektno osvježenje u svoj look.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @sofiarichiegrainge

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno