Uz ove make up trikove ruž će biti postojan satima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uz ove make up trikove ruž će biti postojan satima

Tekst:

Anđela Sabranović

MAKEUP
17.4.2022.

Gotovo svaka žena danas ima unaprijed isplaniran svaki trenutak dana te kada jednom izađemo iz svog doma, često se u isti vraćamo tek u kasnim popodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od izazova s kojim se svakodnevno susrećemo je održati svoj make up svježim i poslije nekoliko sati. Zato smo uvijek u potrazi za onim malim trikovima koji za nas žene često život znače jer nikad ne znamo kada ćemo saznati za iznenadni sastanak na kojem želimo zablistati u svakom smislu. Kako bi vaš ruž bio postojan, jako je važno uraditi pravu pripremu. 


Priprema usana


Kako bi ruž duže trajao na usnama jako je važno usne pripremiti na pravi način. To prije svega podrazumijeva piling kojim ćete ukloniti odumrle stanice kože.
Poslije toga slijedi hidratacija omiljenim balzamom. Ako trenutno nemate piling, može poslužiti čak i četkica za usne kojom ćete blago prelaziti preko balzama.
Ovaj postupak biste trebali ponavljati barem jednom tjedno i vidjet ćete koliko će vam samo usne biti zahvalne.


Nanošenje ruža

 

  • Prvi korak je nanošenje malo korektora kako bi se dodatno istaknula pigmentiranost ruža.
  • Zatim lagano olovkom iscrtajte usne, ali prema uputama iz videa koji vas očekuje u nastavku. Ako kojim slučajem pogriješite, najjednostavniji način ispravke je uz pomoć korektora.
  • Zatim pažljivo nanesite ruž.
  • Poslije ruža slijedi prava čarolija, a to je nanošenje pudera u prahu, ali preko papirnate maramice. Proces također pogledajte u videu. Ovo je korak zbog kojeg će vaš ruž trajati satima.
  • Dodatno možete dati puniji izgled usnama uz sjajni shimmer koji ćete jednostavno četkicom nanijeti na središte usana.

     


 

***
Naslovna fotografija @j_make_up

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno