Uz #DoYouBONJOUR otkrili smo simpa uređen stan u Sarajevu koji krije i mnoštvo DIY komada namještaja! 

INTERIJERI
23.12.2020.

Kroz #DoYouBONJOUR koji koriste BONJOUR.čitatelji otkrili smo zanimljive lokacije koje vrijedi posjetiti diljem BiH, recepte, stilske trikove, beauty preporuke, ali i interijere koji kroz svaki kutak doma donose val inspiracije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnica profila @mojmalislatkidom, Afife Ozcan Fojnica, nas je koristeći ovaj hashtag povela u šetnju svojim domom u kojem se spajaju minimalizam, ljubav prema retro detaljima, moderni ukrasi, kao i boje.

Naime, Afife kroz svoj Instagram profil redovito dijeli savjete za DIY projekte poput preuređenja starog trpezarijskog stola do kreiranje cvjetnih aranžmana, kao i trikove za uređenje doma poput korištenja zidnih štukatura za kreiranje ukrasa kakve viđamo i u stanovima Parižanki.  

U njenom domu prepoznat ćete moderne komade namještaja poput stolića od mramora ili stolica u boji dok su detalji – pletene deke, fenjeri, retro okviri za zid ili jastučnice ti koji domu daju toplu notu. Na fotografijama ćete prepoznati i macu Điđi koja je neodoljiv gost ovih interior priča. U šetnju stanom vodimo vas kroz fotografije u nastavku, a više detalja i dodatnu dozu inspiracije potražite na profilu @mojmalislatkidom

***

Tekst: BONJOUR.ba
Foto: @mojmalislatkidom

INTERIJERI , 23.12.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@mojmalislatkidom

Podijeli:

Posljednje objavljeno