Uzbudljivom večeri inovacija BAT u Sarajevu proslavio lansiranje glo HYPER PRO uređaja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Uzbudljivom večeri inovacija BAT u Sarajevu proslavio lansiranje glo HYPER PRO uređaja

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
21.6.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Sinoć je Sarajevo bilo centar zbivanja! U prekrasnom ambijentu Four Seasons Penthouse restorana, BAT je sa stilom proslavio svoju najnoviju inovaciju – glo HYPER PRO uređaj za zagrijavanje duhana, u društvu mnogobrojnih uzvanica. Tim su se  korisnici u BiH pridružili skoro devet miliona punoljetnih glo korisnika širom svijeta.

 



Kako su rekli iz kompanije, korisnici u BiH dobili su priliku postati dio manjeg broja zemalja u kojima BAT posluje globalno, a u kojima je dostupan najnoviji glo HYPER PRO. 
 

  • glo HYPER PRO nudi novu HeatBoostTM tehnologiju za unaprijeđeni ukus i zadovoljstvo potrošača
  • Hyper Pro sadrži novi EasyView™ ekran, premium Amoled displej, koji prikazuje sve što trebate znati o postavkama uređaja i sesijama
  • BAT postaje prva kompanija iz industrije koja je na tržištu BiH prisutna sa svim kategorijama bezdimnih proizvoda sa smanjenim rizikom u odnosu na cigarete


Prije spektakularnih nastupa Petra Graše i Berina Buturovića, uzvanice su imale priliku da se kroz interaktivnu postavku upoznaju sa naprednom tehnologijom koja stoji iza najinovativnijeg uređaja za zagrijavanje duhana kompanije BAT do sada, koji odlikuje moderan i elegantan dizajn, u kombinaciji sa unaprijeđenim iskustvom upotrebe.

 



Dobrodošlicu na događaj i u novi glo svijet uzvanicima poželio je Johan Baguca, direktor BAT-a  za BiH. „glo HYPER PRO je puno više od uređaja, jer je perfektna kombinacija tehnoloških inovacija i sofisticiranog dizajna. Dizajniran je da svakodnevne trenutke učini izvanrednim zahvaljujući uvođenju novih tehnologija, poput pametnog LED ekrana i HeatBoost sistema indukcionog zagrijavanja. Posebno me raduje što je sa dolaskom glo HYPER PRO-a BAT na tržištu BiH jedina kompanija u industriji sa prisutnim svim kategorijama bezdimnih proizvoda smanjenog rizika*“ - rekao je Baguca. 

 



Velika novost je i HeatBoost tehnologija indukcionog zaigravanja, koja pruža intenzivniji ukus u Boost načinu rada, dok je trajanje sesije u Standard načinu rada do 30 sekundi duže u odnosu na prethodne modele uređaja, a moguće je ostvariti do tri uzastopne sesije. Uvođenje inovativnog EasyView LED ekrana omogućava korisniku kontrolu konzumaciju, pružanjem informacija o izabranom načinu rada, statusu baterije, preostalom vremenu trajanja konzumacije. 

 



Uređaj glo HYPER PRO već je dostupan na kioscima iNovina i drugim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Ne propustite priliku da postanete dio ove tehnološke revolucije!


* Na osnovu težine dokaza i pod pretpostavkom potpunog prelaska sa pušenja cigareta. Ovi proizvodi nisu bez rizika i izazivaju zavisnost.

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno