Zašto su Aēsop sapuni postali luksuzan dodatak u kupaonici brojnih dama? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zašto su Aēsop sapuni postali luksuzan dodatak u kupaonici brojnih dama?

Tekst:

Marija Perić

ZDRAVLJE I NJEGA
10.1.2022.

Aēsop Body Reverence Aromatique sapun koji štedljivo i učinkovito pere kožu ruku je jedan od najpopularnijih proizvoda australske kompanije Aēsop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krade pozornost ne samo najluksuznijih restorana i cafea, nego i blogerica u kutku čijih kupaonica ih također često viđamo. Upravo je ovaj brend pokazao da, iako se na prvu čini neobičnim i sapun može biti itekako luksuzan proizvod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠTO AESOP SAPUNE ČINI POSEBNIMA?

Brand Aēsop je utemeljen u Melbourneu 1987. godine te u svom asortimanu ima kvalitetne proizvode na biljnoj bazi kod kojih je stavljen naglasak na detalj i mirisna čula. Bogati su prirodnim antioksidansima koji se učinkovito bore protiv neželjenih učinaka slobodnih radikala.

Njihovi sapuni ne sadrže parabene, ne testiraju se na životinjama, a možete ih koristiti bez obzira imate li normalnu, suhu ili osjetljivu kožu. Ovaj eksfolijacijski tekući sapun za ruke daje koži svilenkastu mekoću. Aromatični miris Aēsop sapuna ujedno je opojan i umjeren, primjetan, no, ne previše jak te pretvara brigu o njegi ruku u chic ritual na koji rijetko tko ostaje imun. 

Čak i vintage, funkcionalan i klasičan izgled same bočice sa svestranom crno bijelom etiketom i neupadljivom tipografijom čini Aēsop sapune proizvodima koje svatko želi koristiti u svojoj svakodnevici.

Za jednu bočicu ovog najpoželjnijeg Aēsop proizvoda u vašoj kupaonici izdvojiti ćete 31€, što dodatno potvđuje njegovu luskuznost u svijetu proizvoda za njegu ruku. 
Jedno je sigurno, on će pranje ruku pretvoriti u ritual u kojem se zaista uživa.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno