Upečatljiv dizajn i bogat kolorit - uz komade iz nove Champion kolekcije nećete proći nezamijećeno

MODNI DODACI
13.3.2019.
Jeste li znali da neoni i zvijezde imaju povijest dugu nekoliko milijardi godina? Neon nastaje u zvijezdama i to u jednom jedinom procesu! Zato i ne čudi što je riječ o jednom od najskupljih plemenitih plinova u cijelom periodnom sistemu elemenata.

Prirodni efekt koji stvara neon crvene je boje, dok u kombinaciji s drugim supstancama može nastati i do 150 drugih boja. Zamislite tu rapsodiju! Njegovoj posebnosti doprinosi i podatak da je potrebna nevjerojatna preciznost da bi nastala čitava paleta, što ovaj plin čini još impozantnijim.

buzz champion kolekcija obuv 10


To su samo neki od razloga zašto su neoni bili inspiracija tijekom stvaranja nove Champion kolekcije. Impresionirani specifičnim procesom njihovog nastanka, njihovom posebnošću i nevjerojatnim utiskom koji stvaraju, dizajneri brenda Champion stvorili su kolekciju koja će ovog proljeća zaustavljati saobraćaj i za kojom će se svi okretati.

buzz champion kolekcija obuv 18

S bogatim koloritom na pojedinačnim odjevnim komadima, upečatljivim dizajnom i primjesama retro stila, nova Champion kolekcija za muškarce i žene pruža mogućnost kombiniranja i s casual i sa sportskim, ali i s elegantnim odjevnim komadima, čineći da izgledate urbano i drugačije, jednom riječju – izvanvremenski.
Duksevi s kapuljačom i istaknutim Champion logotipom, majice asimetričnog kroja, donji dijelovi koji nas podsjećaju na one koje su devedesetih nosile najveće hip-hop zvijezde – sve su to odjevni komadi koji će ovog proljeća preplaviti naše Instagram feedove.
This Spring Champion brights like neon lights!

buzz champion kolekcija obuv 19


Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim Buzz dućanima te online.

buzz champion kolekcija obuv 04

buzz champion kolekcija obuv 07

buzz champion kolekcija obuv 08

buzz champion kolekcija obuv 11

buzz champion kolekcija obuv 12

buzz champion kolekcija obuv 15

 

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: