Ultra Europe 2014.: Pogledajte after movie jednog od najpopularnijih glazbenih festivala - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Ultra Europe 2014.: Pogledajte after movie jednog od najpopularnijih glazbenih festivala

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
21.10.2014.

Bila su to četiri veličanstvena dana u Splitu i Hvaru, sa preko 150.000 posjetitelja iz 125 različitih zemalja te više od 100 sati najkvalitetnijeg glazbenog iskustva. To je i više nego dovoljno razloga da Ultra Europe 2014. After Movie postane jedan od najiščekivanijih videa za sve one koji su osjetili i bili dijelom jedinstvene atmosfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack, Carl Cox, Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W samo su neka od imena koja su ove godine svoja veličanstvena glazbena umijeća pokazali pod jednim imenom, ULTRA Europe 2014.

ultra 2014 aftermovie 1


Izrada ovog videa povjerena je međunarodnim stručnjacima u ovom području te je uloženo više od 80 tisuća eura na snimanje i produkciju kako bi se što vjernije prikazale sve ljepote Jadranskog mora i 15 atraktivnih lokacija snimljenih po cijeloj Dalmaciji. Otkrivajući same pripreme za festival, 18 HD kamera snimile su više od 80 sati kadrova bajkovitog krajolika hrvatskih plaža koje su već privukle svu svjetsku pažnju te nas nostalgično podsjećaju na trenutke u kojima je jedino glazba dominirala.

">

Upravo ovaj video savršeno obuhvaća sve što Ultra Europe može ponuditi, iskustvo koje odiše ljepotama krajolika, neobuzdanost slobode koju dijelite sa stotinama tisuća posjetitelja i s kojima dišete kao jedno dok ste uhvaćeni u dekadenciju glazbene privilegije koju vam pružaju najbolji od najboljih svijeta elektronske glazbe. Prošlogodišnji Ultra Europe After Movie oborio je sve rekorde saviše 2 milijuna pregleda, a za ovogodišnji video, ljestvicu su organizatori postavili još više....

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno