U tvojoj blizini postoje sjajni mali domaći brendovi. Evo kako im dati podršku u ovom periodu. - BONJOUR.ba - bh.lifesty...

U tvojoj blizini postoje sjajni mali domaći brendovi. Evo kako im dati podršku u ovom periodu.

POSLOVNI SAVJETI
17.3.2020.

Osobna karantena, rad od doma, otkazivanje velikih događaja..., sve su to koraci uz koje pokušavamo ublažiti posljedice globalne pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženja u gradu zamijenili smo aktivnostima u četiri zida. Nitko od nas ne zna sa sigurnošću koliko će ovaj period trajati, no, u uredništvu se trudimo kompletnu situaciju učiniti što ugodnijom, pozitivnijom i ljepšom za sve nas sadržajem koji pripremamo i koji će dodatno uljepšati vaš feed i zaslon mobitela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletna situacija već ostavlja velike posljedice za brojne lokalne brendove koji su morali zatvoriti svoje trgovine. I dok u udobnosti doma pokušavamo organizirati sve aktivnosti s klincima te isplanirati sve obveze, možemo napraviti par malih, ali itekako važnih koraka za sve #MadeinBiH brendove koje također čeka itekako izazovan period.

KUPUJTE LOKALNO ( ALI ZASADA ONLINE)

Već polako svjedočimo da brojni restorani, kao i trgovine zatvaraju svoje poslovnice istovremeno nudeći opciju online kupovine. Dakle, svoje proizvode i usluge vam dostavljaju do kućnih vrata, beskontaktno.
Možda kupovina i nije prva stvar koja vam pada na pamet u ovom periodu, ali ako imate vjenčanje kojem se veselite na jesen, promociju ili konferenciju, razmišljate o preuređenju doma ili balkona, sada je sjajna prilika da detaljnije istražite ponudu domaćih brendova i pronađete nešto za sebe. Misli ćete usmjeriti ka lijepim artiklima, a to je možda sjajan način da se na neko vrijeme odmaknete od toksičnog sadržaja.


VEĆ DANAS KUPITE POKLON ZA PRIJATELJICU S BH. ETIKETOM

Zašto već danas ne biste kupili poklone za rođendane dragih ljudi koji će biti osmišljeni i napravljeni s puno ljubavi?
Ako ste u nedoumici što naručiti, uvijek se možete odlučiti i za poklon bonove koji su i sjajan dar za posebne prilike.
Naručujući ih već sada, podržavate rad domaćih brendova, a vašim dragim osobama uskoro ćete izmamiti osmijeh na lice s #MadeinBiH artiklom. 


PROMOVIRAJTE OMILJENE BRENDOVE I PRUŽITE IM PODRŠKU KROZ DRUŠTVENE MREŽE

Postanite njihov pratitelj, komentirajte i lajkajte njihove objave, ali i podijelite njihove objave na svojim profilima kako biste dodatno i vaše prijatelje upoznali s njima. Uvijek je dobro vrijeme za lijepe priče, a razgovori o modi, ljepoti, umjetnosti ili interijerima uvijek rezultiraju korisnim preporukama i savjetima.

 ***
Naslovna fotografija: unsplash.com
Tekst: BONJOUR.ba

POSLOVNI SAVJETI , 17.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno