U Banja Luci održano još jedno druženje dama u sklopu Ladies In eventa

MODNE VIJESTI
2.4.2018.
O ljepoti žena s Balkana oduvijek se pričalo… Mnoge od njih opjevane su u starogradskim pjesmama. Bile su muze pjesnika, a slikari su najveća umjetnička djela posvetili njenom veličanstvu ženi.

Za Banjalučanke, godinama unatrag, važi pravilo da su najljepše u Regiji, a svojim karakterom i stavom uvijek su plijenile pažnju. Dame sa obale rijeke Vrbas, po tko zna koji put, sinoć su potvrdile sve ono što se o njima priča u superlativima, dolaskom na još jedno druženje za dame Ladies In by Jana. S početkom u 19 sati, u novom ambijentu “Royal Plaza”, održano je, prvo ovogodišnje, proljetno druženje, koje su pripadnice nježnijeg spola nestrpljivo čekale. Oko 200 elegantnih i dotjeranih dama, dolaskom na event, dočekano je pićem dobrodošlice… Uživale su u divnim okusima Jane, Sarajevskog kiseljaka, a ljubitelji dobre kapljice konzumirali su vino vinarije Nuić. Pripadnice ljepšeg spola probale su i ukusne specijalitete, te su se upoznale i s proizvodima Parfumerija Plaza, Subrina, Le Petit Marseillais i Lindex BiH. Ovaj put svi prisutni uživali su u duhovitoj predstavi COSA NOSTRA. Naime, priča je o dvije žene koje se susreću u nesvakidašnjem ambijentu i zaključuju da su u ljubavnom trokutu s jednim muškarcem…Traje borba, smišlja se strategija, mijenjaju se sredstva, prave planovi, a pitanje je kome će on na kraju pripasti? Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice.

IMG 9589

IMG 9609

IMG 9618

IMG 9606

Podsjećanja radi, predstava je nastala u produkciji Umjetničke grupe ‘Satya’ i Centra za kulturu “Sarajevo”. Autorica projekta je poznata bh. glumica Minka Muftić. Gošće kući nisu otišle praznih ruku, a posebno su se obradovale poklonima sponzora projekta, Lindex, Parfumerija PLAZA, Le Petit Maresillais, Subrina i Ladies In Magazine. Subrina je i ovoga puta privukla pažnju svih prisutnih dama, a ovom prilikom predstavili su svoje boje za kosu “Subrina Charm”, kao i specijaliziranu liniju za rješavanje problema kose i vlasišta “Subrina Recept”.

IMG 9604

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: