3 grudnjaka koja se neće ocrtavati ispod majice. Nosite ih od jutra do večeri! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 grudnjaka koja se neće ocrtavati ispod majice. Nosite ih od jutra do večeri!

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
2.4.2024.

Ljubiteljice uskih i laganih majica u stalnoj su potrazi za modelima grudnjaka koji se neće vidjeti ispod majice, a koji će kreirati lijepu siluetu tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste jedna od njih, prvi izbor neka vam budu T-shirt grudnjaci koji su idealan spoj s tankim, pamučnim majicama uskog kroja. U takvim majicama dekolte je obično zatvoreniji pa naglasak nije na njemu, nego na silueti koju grudnjak stvara. Kada pričamo o silueti, mislimo na to da grudnjak lijepo prati liniju tijela i ne stvara nabore ispod odjeće.


Foto: @rosiehwOsim toga, uz ovakve majice uvijek je ljepše kada nosite grudnjak koji nema izraženu teksturu (poput čipke) niti jarku boju koja će mijenjati ton majice ili bluze.

Mi smo pronašli 3 modela za svaki oblik tijela koje možete nositi od jutra do večeri, za maksimalnu ugodnost, ali i mogućnost uparivanja sa većinom komada koje nosite.


Foto: @mimiarrIz tih razloga birali smo grudnjake u neutralnim tonovima – crna, bijela i bež i s glatkom teksturom. Od lagane varijante bez podstave, do ugodnog grudnjaka bez žica i super push – up varijanti, na ovoj listi su se našli modeli među kojima će svaka od vas moći pronaći svoj favorit.


T-shirt grudnjaci koje volimo


* * *
Naslovna fotografija: @btemptdbras

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno