Trudničke kombinacije Jenny Cipoletti sjajna su stilska inspiracija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trudničke kombinacije Jenny Cipoletti sjajna su stilska inspiracija

Tekst:

Marija Perić

MAME RULZ
23.3.2020.

Ako se pitate kako zadržati chic prizvuk u vašim kombinacijama tijekom trudnoće, blogerica Jenny Cipoletti možda ima odgovor za vas. Posebice kada je riječ o kombinacijama za posao ili svečane prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova dama koja već godinama Instagram publiku oduševljava uglađenim i elegantnim kombinacijama zadržala je svoj stilski izričaj i tijekom trudnoće birajući precizno modne dodatke, ali i odjevne komade. Udobna su, stylish i izgledaju chic bez puno truda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju garderobu ispunila je haljinama na preklop i modelima A kroja u različitim nijansama. Tako je često fotografirala svoj trbuščić u točkastim haljinama, dugim haljinama sa cvjetnim uzorkom, ali i u haljinama od satena sa vrpcom oko struka.


Promatrajući njena izdanja vidjet ćete da bira basic artikle koji imaju trendi notu zahvaljujući detaljima poput volana na rubu haljine ili uzorka koji cijeloj priči daje uglađenu notu.Trik uz koji njeni outfiti dobivaju stilsku peticu upravo su modni dodaci, budući da ona svaki look upotpuni uz rajfove, šešire, vrpce u kosi, kao i duge naušnice koje uz pundžu postaju njezin zaštitni znak. 
Više inspirativnih kombinacija šarmantne Jenny otkrijte u nastavku.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno