Trikovi uz koje će parfem biti postojan kroz cijeli dan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trikovi uz koje će parfem biti postojan kroz cijeli dan

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
1.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom odabira parfemske kompozicije koja će savršeno ocrtavati naš duh, prolazimo kroz posebno i osobno putovanje. Pojedine note u nama probude emocije koje želimo zadržati kroz dan i tada započinje naša nova intimna veza. Parfem nam pomaže da se osjećamo bolje, dotjerano u potpunosti i nerijetko budi tople uspomene. Nosimo ga kad god poželimo, a često u našu kolekciju dodajemo i nove mirisne note uz koje unosimo slojevitost u našu beauty rutinu. Danas smo fokus stavili na postojanost parfema, odnosno trikove uz koje će se omiljeni mirisni akordi na našoj koži zadržati još dulje. 

NANESITE PARFEM ODMAH NAKON TUŠIRANJA 

Zbog tople vode, naše pore netom nakon tuširanja ostaju otvorene, što znači bolje apsorbiranje hidratantnih krema koje biramo, ali i parfema kojeg volimo. Osim toga, par kapljica parfema dodatno podiže raspoloženje nakon opuštenog tuširanja. 

 

NEMOJTE PARFEM DODIRIVATI RUKAMA NAKON NANOŠENJA

Iako se ova navika uvula u našu svakodnevicu, ne biste trebali dodirivati zlog o zglob ili prstima razmazivati parfem nakon samog nanošenja. Ne samo da to utječe na njegovu postojanost, već može i promijeniti same note parfema. 

PARFEM NANESITE NA PULSNE TOČKE

Jer one na najbolji način odašilju mirisne note te vas kroz dan podsjećaju na ljepotu parfema kojeg nosite. Naime, toplina naše kože pomaže da naš parfem duže traje, tako da, ručni zglobovi i laktovi su mjesta na koja biste svakako trebali nanijeti ga. 

 

PARFEM NANESITE I NA GARDEROBU

I odjeća može biti sjajan ambasador nota koje volite. S par centimetara udaljenosti pošpricajte vaše omiljene blejzere, marame, košulje i sa svakim novim nošenjem uživajte u vizualnom dojmu koji daju, ali i ženstvenom mirisnom tragu koji ostavljaju.   

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno