3 trika u uređenju interijera koje smo primijetili kod bh. dama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 trika u uređenju interijera koje smo primijetili kod bh. dama

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
17.6.2022.

Iako s dolaskom ljeta sve manje vremena provodimo u našim domovima, to nije znak da je uređenje interijera prestalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bez obzira u kojem stilu uređenja interijera uživate, s dolaskom svake sezone za osvježenje prostora biramo nove detalje, kreiramo novi raspored namještaja pa čak i unosimo boje u dom s novim komadima namještaja. Nije tajna da se uspjeh uređenja, kao i u mnogim drugim stvarima, krije upravo u detaljima. S toga smo zavirili u domove dama na Instagramu i otkrili kakvi se to detalji kriju u njihovim domovima. 
 

Jastuci, jastuci i još jastuka 

Iako većina dama ima neki svoj upečatljiv stil kada govorimo o interijeru, jedan (to jest više njih) detalj ćemo pronaći kod svake od njih. Naravno, riječ je o jastucima na sofama. Na ovaj način lako ćete dati još jednu dimenziju vašem domu, a uz pregršt najrazličitijih izbora, lako možete pronaći jastuke koji preslikavaju vaš lični stil. 

 

 

Zeleni prijatelji 

Jedan od znakova brige za dom i prostor u kojem provodimo dane su i zdrave i uspješne biljke. Naravno, ako vam je biljka uginula to nije dokaz da vi ne brinete o svom. Ono što je sigurno jeste da biljke daju našem domu živahnost, ugodnu atmosferu i naravno boje. Brinuti o biljkama nije lak zadatak, pa pazite da ne ugušite svoj prostor istim. 

 

 

Knjige kao završni detalj 

Da su knjige važan segment našeg personalnog rasta, to nam je svima jasno. Međutim, nekoliko godina unazad su postale i važan dio interijera mnogih. Ne samo da su savršen dodatak domu koji daje estetsko zadovoljstvo, nego smo sigurni da su i odličan povod za razgovor s gostima. 

* * * 
Naslovna fotografija: @home_like_yours
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno